2777
2789

خانمه کلاس خصوصی داره برای ورزش...بعد گفته کلاس خصوصی منم میتونم بیام

اینو خانمه به همسرم گفت و خیل ناراحت بود و خب چون موضوع مدیریت بود گفت واقعا شرمنده هستم که اینو میگم مدیر پریشب به من گفته منم میتونم بیام کلاس؟!!!

بعد خانمه گفته بود با همسرتون تشریف بیارین جدا نمیشه

جالبه از این ادمهاست که تا حرفی بهش میزنی حمله میکنه بهت که دهنتو ببنده

هر ماه هم کلی فاکتورسازی میکنه و تا به حرف میگیریش با زیرکی در میره 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی شیک عوضش کنید

جالبه 55 سالشه و از زنشم جدا زندگی میکنه زنش خیلی عجیبه ناراحتی اعصاب داره اینو راه نمیده خونه این تو یه طبقه دیگه مستاجره زنشم تو یه واحد دیگس

خواستم برم بهش بگم شمایی که 3 بار پاچه ما رو سر مسائل الکی گرفتی چون همسرم بهت تذکر داده درست خرج ساختمون رو ببندی

شما نمیخواد برا ما مقدس بشی شما برو مزاحم زنهای ساختمون نشو مردک عوضی

زنش عجیب نیس خ از خانم‌ها از دست شوهراشون ضعف اعصاب میگیرن

اصلا مشخصه این تو طبقه اخر ساختمون تک واحدی چه غلطی میکنه یه مدتم بیرون ساختمون یه جا اجاره کرده بود اخر هفته میومد تو ساختمون مشخصه سرش گرمه خب

اصلا مشخصه این تو طبقه اخر ساختمون تک واحدی چه غلطی میکنه یه مدتم بیرون ساختمون یه جا اجاره کرده بود ...

اگ عوضش کنین ی فرد بی حاشیه مدیر بشه خیلی بهتره 

بخصوص برای همسایه های مجرد تو ساختمون

اگ عوضش کنین ی فرد بی حاشیه مدیر بشه خیلی بهتره بخصوص برای همسایه های مجرد تو ساختمون

قطعا عزیزم ایشون با این کارشون محیط رو برای خانمهای مجرد یا مطلقه ناامن کردن و کسی که دوست داره تنها زندگی گنه رو معذب میکنن اخه این چه پیشنهاد بی شرمانه ای هست