2777
2789
عنوان

مادرشوهرم بهم ترشی خراب داده

665 بازدید | 41 پست

بار اولش نیست ولی تا الان واکنشی به کارهاش نشون ندادم

عادتشه چیزی بخواد بریزه دور از شرش خلاص بشه میفرسته واسه من تا یه منتی سرما باشه 

این بار هم من از خونشون میومدم یه دبه ترشی داد من تشکر کردم

حالا که اومدم خونه باز کردم دیدم پر از کپکه با بوی بد وطعم افتضاح

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

ببر نشونش بده وگرنه زیر بار نمیره

میگما      نکنه ما بریم دنیا قشنگ شه !!                         آدمها تا سر حد مرگ از خود خسته ات میکنن🖤ترکت نمیکنند اما،مجبورت میکنند ترکشان کنی🖤آنگاه میشوی بنده ی سرتاپا خطاکار🖤                                شروع رژیم ۶/۷/۱۴۰۳. وزن۸۴.                                   تاریخ۲۳/۸/۱۴۰۳ وزن۷۸.💪                                           وزن هدف۶۰کیلو🤲                                              تاربخ۱۸/۱۰/۱۴۰۳ وزن ۷۴😁

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این بار میخوام بهش نشون بدم که فهمیدم 

دبه ترشی رو نگه داشتم هروقت رفتیم خونشون ببرم 

بدم به خودش بگم ما نمیخوریم اوردم خودتون استفاده کنید خوبه بنظرتون؟

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
ببر نشونش بده وگرنه زیر بار نمیره

اره دقیقا 

اولش خواستم بریزم دور وبهش بگم که ریختم دور

دیدم میخواد خودشو به مظلومی بزنه چون توش ماهره 

گفتم بزار نشونش بدم

چقدر کارش زشته  ببر  پسش بده 

مادرشوهر منم همین کارو  میکرد ی دفعه رب داد کپکی بود پسش دادم

بهش گفتم چرا اینکارو میکنی

ب نظرم برو پسش بده 

اینجوری ارزشت میاد پایین 

حال خوبه امروز تو ب فردای نیومده گره مزن😍🥰

توهم یه بار یه چیز کپک زده رو بسته بندی کن بفرست کاری نداره که 😂🤭

متاسفانه شخصیتم اجازه نمیده...

یه دلم هم میگه بزارم کنار هروقت خودش اومد خونه ام بیارم جلوش ولی میترسم بگه تو خرابش کردی

من باشم چنان رُک و با عصبانیت بهش می گم که دیگه جرأت نکنه اینجور غلطی انجام بده. 😡😡😡😡

کنار آشیانهٔ تو آشیانه می‌کنم🌷تمام آشیانه را پر از ترانه می کنم🌹کسی سؤال می کند به خاطر چه زنده ای؟    و من برای زندگی تو را بهانه می‌کنم💙😘

خودتو بزن ب حال بد و دلدرد و مسمومیتبرو دکتر با همسرت ب دکتر بگو یه سرم تقویتی یا امپول نوروبیون بده ...

شوهرم خودش دید که ترشی خرابه 

سیر ترشی که عاشقشه لب نزد 

ولی اون اعتزاضی نمیکنه

بگی بهشم میگه خ ونه من که اینجوری نبود ببین چی کردی توش قاشق چرب و اینا یا میگه من ترشیمو میشناسم معلوم نیست یه چی قاطیش کردی میزنه زیرش .تا میده همونجا باز کن بگو بهش