2777
2789
عنوان

کیا مدیوم هستن یا موکل دارن

111 بازدید | 4 پست

من خودم مدیوم ها رو پیدا میکنم و نحوه سئوال پرسیدن و یادشون میدادم . ولی خودم مدیوم نبودم. در این زمینه اطلاعات کامل و تجربه دارم. نصیحتم نکنید چون خودم میدونم بد سئوال پرسیدن منجر به جوابهای غلط و شر میشه. برای همین هر کس مدیوم هست بیاد راهنماییش کنم .

مدیوم یعنی چه جوری؟ میشه مشخصاتش بگی ببینم من هستم یا نه

خواهش میکنم اگه سیاست زنانه بلدید یا یه آگاهی و فکر عاقلانه ای به من بگید🙏❤من خیلی خیلی ساده ام هیچکی نبود چیزی بهم یاد بده
مدیوم یعنی چه جوری؟ میشه مشخصاتش بگی ببینم من هستم یا نه

حروف الفبا رو روی کاغذ مینویسی روی نعلبکی یا سکه پول فلش میکشی میزاری روی کاغذ. انگشتت رو میزاری روش و میشینی درخواست میکنی. تا نعلبکی تکون بخوره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حروف الفبا رو روی کاغذ مینویسی روی نعلبکی یا سکه پول فلش میکشی میزاری روی کاغذ. انگشتت رو میزاری روش ...

اینکارا باعث نمیشه آدم به درسر بیفته یا یه سری چیزا آدمو اذیت کنن؟؟

خواهش میکنم اگه سیاست زنانه بلدید یا یه آگاهی و فکر عاقلانه ای به من بگید🙏❤من خیلی خیلی ساده ام هیچکی نبود چیزی بهم یاد بده
اینکارا باعث نمیشه آدم به درسر بیفته یا یه سری چیزا آدمو اذیت کنن؟؟

نه بابا اصلا، دوستای من که مدیوم بودن همه شون خوش و خرم زندگی میکنن. هم ازدواج کردن و بچه دارن. هم دکترا گرفتن موفقن. هیچ ربطی نداره . فقط قسمت بد قضیه اینه که اشتباه ازش استفاده کنی