من خیلی وقت بود لوازم آرایش نمیگرفتم..وسایل آرایشم خیلی خیلی کم بودن و خیلی گرونن دلم نمیومد بخرم.شوهرم هی میگه بخودت برس..امروز رفتم یک و پونصد دادم وسایل آرایش😁دیگه گفتم خودش میخواد بخرم.از طرفی هم میگه پس انداز نداری😅😏برای خونه گرفتم فقط برای شوهرم آرایش میکنم.شما چی چه ساعتی از روز آرایش میکنید؟مثلا من شوهرم تایم اومدنش همیشه یکی نیست.نمیشه از چند ساعت قبلش آرایش کرد و دوباره شست. یا برای وضو همیشه مشکل دارم با آرایش کردن.و اینکه نمیدونم با چی صورتم رو بشورم تا زود پاک بشه و صورتم صدمه نبینه پوستش.اونایی که بلدن بیان راهنمایی🥰
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من لوازم آرایشی میخرم ولی آرایش نمیکنم🥲😂حس میکنم پوستم داره خفه میشه ب جاش خیلییی ب پوستم میرسم
چون خیلی سفیدم ب زرد میزنم و رنگم پریده اس تو خونه فقط تینت میزنم
𝐊💍🥹 پروفم خودمم دوسته عزیز فیک نکن🥲😂خب یه بیوگرافی از خودم بدم؛من یه دختر خوش ذوق اکوری پکوریم از دیاره لرستان دارایی یه عدد یار میباشم تازه عقد نمودیم و یه نی نی کوشولووو داریم ک خواهر شوهرمه🥹نی نیم 🤏اینقدههه 🎀🥹😂
من فعلا عقدم داخل خونه پدر مادرمم ولی در کل اهل آرایش کردن هستم کلی هم لوازم آرایش دارم هر دفعه هم ی میکاپ جدید میکنم همسرم خیلی میکاپ هامو دوستداره هروقت باهم میریم بیرون هی میگه تو چرا آنقدر خوشگل میکاپ میکنی نچرال ولی خوشگل
خدا جونم مرسی که منو آفریدی و منو خوشبخت ترین زن روی زمین کردی 🤍✨
𓆃ایران زمین𓄂 "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتابهایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتابهای تازهای بنویسد، فرهنگ تازهای جعل کند و تاریخ تازهای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان میخواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آنها ازروشنشدن ذهن زن میترسند؛چون میدانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*