2777
2789
عنوان

نامزدم یجوری شده حستون چیه☹️

301 بازدید | 15 پست

الکی الکی بحث میکنیم،یکم شک میکنه مدتیه در صورتی ک من گناهی نکردم عصر بحث کردیم پیام دادم بهش کلی سین کرد جوابمو نداد،و اخرین حرفش این بود که همو نمی‌فهمیم حالم از خودم بهم میخوره بدم میاد تایپ کنم

هر بار که بحث داریم همین حرفا رو میگه 

مقصر هم اونه ولی سعی داره بندازه گردن من

حستون میگه آشتی میکنیم یا نه؟🤕

خدایا شکرت،ازت میخوام همیشه مراقب عزیزانم باشی سپردمشون به خودت فقط🌸🌸

وقتی میگه همو نمیفهمین، چرا داری ادامه میدی؟

:)💛🌻 "دختربچه ۱۳ساله" کارت ملی نداره،اجازه گرفتن گواهینامه نداره،اجازه مسافرت رفتن نداره،حق رای دادن نداره،هیچ کارتجاری ومالی ای نمیتونه انجام بده و صلاحیت انجام هیچ کاری رو نداره! اما صلاحیت کافی برای"بله" گفتن سرسفره‌ی عقد رو داره😊 خودتون‌متوجه هستید دیگه؟💛🌻🚫درخواست دوستی ندید بخصوص آقایون،قبول نمیکنم،باتچکر🤌🏻  ....
وقتی میگه همو نمیفهمین، چرا داری ادامه میدی؟

خب اشتباه فکر میکنه،دوبار الکی اصرار داره بگه من بهش اهمیت نمیدم چرا چون خواب بودم وقتی زنگ زده و پیام داده نصف شب از خواب پریدم جوابشو دادم دوباره نیم ساعت بعد از خواب پریدم جواب پیام بعدیشو دادم میگه دروغ میگی تو هر چی هم حرف میزنم میگه من حرفی ندارم🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب اشتباه فکر میکنه،دوبار الکی اصرار داره بگه من بهش اهمیت نمیدم چرا چون خواب بودم وقتی زنگ زده و پی ...

واا مگه بچس؟؟ چن سالشه شما چن سالته

تبریک میگم قراره یه بچه رو بزرگ کنی که دنبال بهونه های الکیه.

:)💛🌻 "دختربچه ۱۳ساله" کارت ملی نداره،اجازه گرفتن گواهینامه نداره،اجازه مسافرت رفتن نداره،حق رای دادن نداره،هیچ کارتجاری ومالی ای نمیتونه انجام بده و صلاحیت انجام هیچ کاری رو نداره! اما صلاحیت کافی برای"بله" گفتن سرسفره‌ی عقد رو داره😊 خودتون‌متوجه هستید دیگه؟💛🌻🚫درخواست دوستی ندید بخصوص آقایون،قبول نمیکنم،باتچکر🤌🏻  ....
واا مگه بچس؟؟ چن سالشه شما چن سالتهتبریک میگم قراره یه بچه رو بزرگ کنی که دنبال بهونه های الکیه.

معتقده که خیلی منطقیه ولی اصلا اینطوری نیست 

اعصابم خیلی خورده از دستش نمیدونم آخرش چی میشه ولی امروز برای اولین بار بدجور باهاش جدی حرف زدم 

حسم میگه نامزد تون داره بهونه گیری میکنه خانم

حس خودم هم همین رو میگه،تا امشب میاد حرف میزنه نزد زنگ میزنم به برادرش میگم همه چی تمومه به بقیه هم بگو من با پسر شما نمیتونم یه عمر بحث کنم

ی استاد روانشناسی تو اینستا میگفت 

این بدترین بازی روانی هست که مردها به بهترین نحو اجرا میکنن 

بارفتارشون طوری اذیتت میکنن و بهم میریزنت که داغون میشی 

بعد میگن دیدی حالا تو مشکل داری و مریضی!!!!!

مامانی چطور دلت اومد تنهادخترتو بذاری وبری😔

معتقده که خیلی منطقیه ولی اصلا اینطوری نیست اعصابم خیلی خورده از دستش نمیدونم آخرش چی میشه ولی امروز ...

منطقی نیست واقعا بچس که دنبال توجه و اهمیت زیادیه..

به اعصاب و مخ و روانت تسلیت میگم قراره همش بخاطرش اعصابت خورد باشه😑 

یا هم ک واقعا نمیخواد و داره بهانه جویی میکنه ک رابطه رو بهم بزنه 

آره آشتی میکنید ولی بحث و اختلاف نظر بازم پیش میاد چی بگم والله بحث طببعیه ولی قهر و ادامه بحث نه پس واجب باش زندگی بازیچه نیس امیدوارم انتخاب اشتباه نکرده باشی

مرد،it,s good to be important ..but it,s  more important  to be good....

حس خودم هم همین رو میگه،تا امشب میاد حرف میزنه نزد زنگ میزنم به برادرش میگم همه چی تمومه به بقیه هم ...

کاش منم قبل عقد میفهمیدم شوهرم چ مرگشه 

ک الان حاضر نیست حتی بیاد دادگاه

مامانی چطور دلت اومد تنهادخترتو بذاری وبری😔

ی استاد روانشناسی تو اینستا میگفت این بدترین بازی روانی هست که مردها به بهترین نحو اجرا میکنن بارفتا ...

دقیقا بابای خودمم همین کار رو کرد الان تا بحثی میشه به مامانم میگه فکر کنم داروهات تموم شده بیا ببرمت دکتر نسخه بنویسه برات 

نمیخوام مثل مامانم بشم نمیخوام یه عمر اذیتت بشم