2777
2789
عنوان

ی کاربر هست

294 بازدید | 28 پست

انگشت شصت پا دیروز ی تاپیک دیدم در موردش تگش کرده بودن رفتم تاپیکاشو خوندم خیلی دلم خواست بزم خونش ی حس انرژی مثبتی از عکسای خونش گزفتم 

کاش باز تاپیک میذاشت 

کاربری از آذر ماه دست منه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینجا یکاری میکنن که همه کاربرای خوب سایت رفتن 

مصی و ایشون و چندتای دیگه🤌

یارِ   ^^ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ^^           ماه                                                                

@انگشتشصتپا‍

عکس خونه تو کدوم تاپیکشه؟

و تـ‌و شـ‌دے تـ‌مـ‌امـ مـ‌نـ🥺S🖇️b💍  تتلیتیا لطفاً تاپیک آخرمو لایک کنید♥️🏖️                                                             #متاسفم_لطفاً_مرا_ببخش_متشکرم_دوستتدارم    لطفاً از کلماتی که بار منفی دارند در جواب من استفاده نکنید 🙏🏻

مگه یسری خاله زنک میذارن کاربرای خوب موندنی باشن

:)💛🌻 "دختربچه ۱۳ساله" کارت ملی نداره،اجازه گرفتن گواهینامه نداره،اجازه مسافرت رفتن نداره،حق رای دادن نداره،هیچ کارتجاری ومالی ای نمیتونه انجام بده و صلاحیت انجام هیچ کاری رو نداره! اما صلاحیت کافی برای"بله" گفتن سرسفره‌ی عقد رو داره😊 خودتون‌متوجه هستید دیگه؟💛🌻🚫درخواست دوستی ندید بخصوص آقایون،قبول نمیکنم،باتچکر🤌🏻  ....