الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
منم دوتا فندق دارم 3 سال نیم و 1سال نیم از فردا شروع میکنم به نظر من اتاق خواب ...
چجوری با بچه کوچیک خونه تکونی میکنید من پسرم ۲۰ ماهشه همیشه میذارم خونه مامانم موقع خونه تکونی یعنی منم میتونم با پسرم انجام بدم کارامو؟
پسر یعنی یه اتاق پر از اسلحه و توپ و ماشین اسباب بازی پسر یعنی دوچرخه سواری بدون ترس پسر یعنی یه کمد کفش و کلاه و لباس اسپرت پسر یعنی کراوات و پاپیون کت کوچیک مردونه پسر یعنی بوی مردانگی در حین کودکی پسر یعنی یه نمونه کپی شده سایز کوچیک از عشقت پسر یعنی تکیه گاه مادر پسر یعنی امید آینده پدر پسر یعنی ولی عهد خونه من و بابایی عااااااااشقتیم شاهزاده کوچولوی من
من خودم هيچوقت حتي تو اثاث کشي ام بچمو به هيچکس نميسپارم
چرا
پسر یعنی یه اتاق پر از اسلحه و توپ و ماشین اسباب بازی پسر یعنی دوچرخه سواری بدون ترس پسر یعنی یه کمد کفش و کلاه و لباس اسپرت پسر یعنی کراوات و پاپیون کت کوچیک مردونه پسر یعنی بوی مردانگی در حین کودکی پسر یعنی یه نمونه کپی شده سایز کوچیک از عشقت پسر یعنی تکیه گاه مادر پسر یعنی امید آینده پدر پسر یعنی ولی عهد خونه من و بابایی عااااااااشقتیم شاهزاده کوچولوی من
من با خیال راحت میذارمش پیش مامانم چون میدونم مثل خودم بهش میرسه پسرمم خیلی دوست داره مامانمو خونه تکونی خودش خیلی سخته حالا با دوتا بچه کوچیک سخت ترم میشه میشه بنظرم اینقد خسته نکن خودتو بذارشون پیش مادرت یا مادر شوهرت خانوادتن دیگه غریبه نیستن که از چی میترسی