2777
2789

همیشه با خودم فکر میکردم که تو زندگی عشق باشه دیگه هیچی مهم نیست

الان تو زندگی ام عشق هست زیادم هست ولی من حالم خوب نیست

همش حسرت میخورم

اونقدر بد شدم که به جای تشکر از خدا برای سلامتی خودم و خانواده ام ناشکری میکنم

حس میکنم تازگی ها حسود شدم

از خودم بد میاد

خداجونم منو ببخش

دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خوشبحالت میتونی بری پارک من کنکور نمیزاره

الهی هرچی دوست داری قبول بشی عزیزم

دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹
خب مشکلت چیه؟شاید افسردگی گرفتی

مشکلاتم زیاده

من یه بچه م دارم شوهرم نمیزاره تنهایی بریم پارک لحظه تلخت آرزوی منه😐

نمیدونستم پارک رفتن حسرت خیلی هاست

ممنون گل لطف داریانشالا که شما هم خوشبخت و شاد باشیکنکور روانیمون کرد

میدونم عزیزم

ممنونم

همین که در زندگی عشق دارید شکر خدا کنید.

باور کنید من عمیقا برای کسی که خیلی دوسش دارم اما کاری از من و‌خودش بر نمیاد برای اینکه بهم برسیم دارم ذره ذره آب میشم بخدا یه زجری دارم میکشم که توانم رو بریده...

عزیزم عشق یکی از بزرگترین نعمتهای خداست وقتی کسی بهت عشق داره و شما هم همینطور زندگی راحتر ادامه پیدا می‌کنه

امیدوارم که شاد باشید 🌱🤍🙏

چه حال و هواییه؟ساندویچی .پفکی بگیر بخور نگاه کن به بچه ها آدما اینا خیلی حال میده من کرونا گرفتم یه ...

الهی خوب بشی زودتر عزیزم

همین که در زندگی عشق دارید شکر خدا کنید.باور کنید من عمیقا برای کسی که خیلی دوسش دارم اما کاری از من ...

بله میدونم

امیدوارم به عشقتون برسید

ممنونم