2777
2789
عنوان

بچه هایی ک پوستتون خوب نیست

303 بازدید | 25 پست

چیکار میکنید شما 

من خسته شدم 

پوستم ارثی اینطوره 

ن تنبلی تخمدان ن هورمونی ن هیچی 

بخدا از روتین و اسکراب و تونر و شوینده و همه چی خستم 

ولی اگ نزنمم ک دیگه هیچ داغون تر میشه 

تو رو خدا من چیکار کنم برم دکتر بگم راکوتان بنویسه

مامانِ جوجه مو فرفری طلایی هستم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب عزیزم نه مشکل پوستیت رو نوشتی نه مارک روتین پوستیت

چطور بقیه باید تجربشونو دراختیارت بذارن؟

جوش میزنی؟

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !

منو خواهرامم ارثی پوستمون خوب نیست ولی من دیگه باهاش کنار اومدم فقط صورتمو اصلاح میکنم و گاهی سفیداب میزنم وقتیم بیرون میرم یا ضدآفتاب بی رنگ میزنم یا هیچی نمیزنم فقط کلاه آفتابی میزارم

وای بیا جواب سوالتو از من بپرس خواهر ک توی این مسیر معذرت میخوام پاره شدم ولی ب نتیجه رسیدم

بخدا من سی سالمه از نوجونی درگیرم 

اساسی ترین مشکلم اینه زیر پوستم توده های ریز چربی جمع میشه ک راحتم تخلیه میشه ولی ولی روزنه ها هم باز میشه 

من چیکار کنم اینقد از اینا نزنه 

خب عزیزم نه مشکل پوستیت رو نوشتی نه مارک روتین پوستیتچطور بقیه باید تجربشونو دراختیارت بذارن؟جوش میز ...

ببین زیر پوستم جوشای زیر پوستی میزنه مثل توده های ریز چربی 

منو خواهرامم ارثی پوستمون خوب نیست ولی من دیگه باهاش کنار اومدم فقط صورتمو اصلاح میکنم و گاهی سفیداب ...

از این همه نوه این ارث کوفتی فثط ب من و داداش بیچارم رسید

من پوستم اینجوریه که یه روز صافه صافهبعد پرجوش میشهبعد جوشا خوب میشن پوستم تیره میشهمثل خودم کاملا م ...

اصلا از مودی بودن نگو ک من خودم سر دسته همه مودی هام

ببین زیر پوستم جوشای زیر پوستی میزنه مثل توده های ریز چربی

قارچ پوستی نیست؟

بخصوص اگر پیشونیت اینجوریه

یه مدتی وایرال شده بود طرف شامپو ضدقارچ میخرید میزد به پوستش و این مشکلش حل میشد

بنظرم راه بی آزاریه

میخای امتحان کن

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !

اونا باکتریایی هستن 

من هررررر راهی ک فکر کنی رفتم حتی حتی راکوتان بخدا

سرم های گرون نیاسین امید شوینده هاش و.... همه راه ها

درنهایت با گریه رفتم پیش متخصص پوست پیرمردی بود گفت این مدل جوش باکتریایی هست

۲۹ سالمه دوتا بچم دارم مشکل هورمونی هیچی ندارم

درنهایت صابون نوباکتر اصل از لوازم بهداشتیا 

محلول کلیندامایسین ۱درصد  از داروخانه ۴۸ تمنه فقط 

و دو بست کپسول داکسی ساکلین ۱۰۰ روزی ۲ تا

معجزه رو میبینی