2777
2789
عنوان

بارداری عکس آزمایش و بی بی چک

101 بازدید | 19 پست

سلام خانوما

من این ماه آمپول آزادسازی تخمک زدم

۱۰ روز بعد از زدن آمپول بی بی چک گذاشتم منفی بود ولی از روز یازدهم و دوازدهم و سیزدهم هر روز صبح که بی بی چک گذاشتم هاله انداختن

امروز که سیزده روز از آمپولم میگذره و ۵ روز هم به موعد پریودم مونده رفتم آزمایش خون بتا دادم و گفتن مثبته حالا نمی‌دونم میتونم به این جواب مثبت بودن اعتماد کنم یا خیر...

میخواستم آزمایش تیتر بتا بدم که شهرمون گفتن تیتر بتا انجام نمیدن و بتا معمولی انجام دادن که فقط نوشته مثبت

بنظرتون این آزمایش قابل اعتمادی یا حتما باید تیتر بتا بدم؟

هـمسرم عشـق منـه❤️💞خـدایا خیــلی خیــلی شکـرت😍 میشه لطف کنین واسه سلامتی مامان و بابام و همسرم یه صلوات بفرستین🥰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این ازمایشمه 

این که خط کشیدم دورش یعنی چی؟؟

کسی میدونه؟

هـمسرم عشـق منـه❤️💞خـدایا خیــلی خیــلی شکـرت😍 میشه لطف کنین واسه سلامتی مامان و بابام و همسرم یه صلوات بفرستین🥰
مبارکه عزیزم

قربونت

بنظرتون با این شرایطی که بالا گفتم مثبتش کاذب نیست؟

خانوما باید حتما تیتر بتا بدم یا این آزمایشم کافیه؟

لطفا اگه کسی می دونه راهنمایی کنه

آزمایش بتای معمولی که مثبت زده یعنی احتمال بارداری هست ولی دقیق نمی‌گه میزان بارداری چقدره. تیتر بتا می‌گه عدد دقیق چنده و بهتره برای پیگیری استفاده بشه. اگه شهر شما تیتر بتا ندارن، همین مثبت بودن معمولی رو قبول کن ولی خیلی دقیق نیست. هاله بی‌بی‌چک هم معمولاً علامت خوبی هست ولی کامل مطمئن نیست.

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!