2777
2789
عنوان

همش ب شوهرم شک میکنم

686 بازدید | 52 پست

دیشب شب کار بود قبل اینکه بره سرکار همش بهم میگف خونه رو تمیز کن جاروبرقی بکش و.... منم خونه رو تمیز کردم منو برد خونه مامانش و خودش برگشت خونه تا حاضر بشه و بره سرکار صبح وقتی اومدم خونه هرجارو ک نگاه میکردم میگفت چیه ب همه چی داری با شک نگاه میکنی و فهمیدم ک قهوه هم درست نکرده بخوره ( اخه شب کاریاش قبل اینکه بره سرکار قهوه میخوره میره) و تو این فاصله قلیون هم کشیده ( چون قبل سرکار رفتنش قلیون نمیکشه) و ی اتفاق دگ اینکه دیدم تو دی وی دی فیلم هست دیشب گرفته بود؟؟؟ ب نظرتون چی کار باید بکنم؟؟؟؟ چ جوری باهاش برخورد کنم؟؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه شب که شک کردی سرزده بیا خونه بگو یه چیز جا گزاشتم

امضای قبلم برآورده شده با دعای شما نینی سایتی ها ...خونه ام سه خوابه شد😊 ....امضا جدیدم صلوات بفرستید برا رفع مشکلات نینی سایتی ها ..لطفا🤗
بخوام بپرسم کولی بازی درمیاره ک تو ب من شک داری و....

پس ایکاش برمیگشتی خونت تاببینی چی ب چیه،احتمالا نرفته سره کار

چند روز دیگ میرم دکتر.مطمینم دکتربم‌میگه                خانوم شوما تو کیونتون یه تومور بدخیم دارین  ..که یه جاهایی باید میریدین ب بعضیا ولی بجاش احترام نگهداشتین