2777
2789
عنوان

تو یخچال شراب دیدم

2668 بازدید | 96 پست

یک قوطی دیدم بوی خیلی بدی میده زنگ زدم شوهرم گقتم چیه میگه شرابه گفتم غلط کردی جایی که من نماز میخونم زندگی میکنم از این آشغالا اوردی بعدش گفت من شراب میخورم و قطع کرد حالم خیلی بده دلم میخاد برم خونه بابام چیکار کنم خانما

بعد رفتید خونه بابا بگید چه اتفاقی میفته ؟؟

بجای حل کردم مسائل صورت مساله رو دارید پاک میکنید که چی بشه ؟

‌محال است باران هدیه بدهی دست خودت خیس نشود.......تو اما وارد رگ هایم شدی و همه چیز تمام شدو خیلی سخت است بخواهم از تو شفا یابم!

یکم آروم باش 

با عقلت تصمیم بگیر 

نه با احساست 

البته حق میدم الان شوکه شدی 

بزن باران که دین را دام کردند... شکار خلق و صیدخام کردند... بزن باران خدا بازیچه ای شد...که با آن کسب ننگ و نام کردند ❤️🤍💚 و به تاریکیِ امـروز قسم؛ که بلندای شبِ شـهر به سـر خواهـد شـد ✨🕊️🤍 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچی باید قبل ازدواج فکرشو میکردی.

الان کاری نمیشه کرد

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...////////////////////////    آلبر کامو / یادداشت ها:  با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».  

هیچی بریز تو دستشویی 😂

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️

قبل ازدواج مسلمون بود ؟!

مسایل اعتقادی دوران نامزدی مطرح میشن.

خونه پدر هم فقط برای طلاق میرن .

خودت ببین اگر قصدت حدایی صد درصد برو وگرنه فکری کن .

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ

ادمها با هم متفاوتن یا با تفاوتهای هم کنار بیاید یا سعی کنید تو دوران اشنایی وقت بزارید و تفاوتای رفتاری و شخصیتی همو بشناسید و اگر قابل پذیرش نبود ازدواج نکنید ولی اگه ازدواج کردید سعی کنید مشکلتونو حل کنید با قهر و رفتن خونه پدر چیزی درست نمیشه