2777
2789
عنوان

هندونه کیلویی چنده طرفتون 😂

| مشاهده متن کامل بحث + 648 بازدید | 60 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

۲۰ارزانترین که آفتاب خورده و شکل و شمایل درست ندارن ۱۲

مت آفتاب خورده هارو میدن 3 تومن🤣🤣🤣

تا خدا هست به مخلوق دمی تکیه مکن/که خدا کوه ثبات و بشر عین نیاز👌👌👌

اینجا هم وانتی همه قیمت هست ولی بری مغازه بالاشهر قیمت کنی صد تومن هم ممکنه تو پاچت فرو کنن پس درود بر وانتی های اطراف شهر 😂😂😂

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

بله همه قیمتی هست

ولی نهایتش ۵۰ دیدم اینجا

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

من رشتم.

شهرداری بری کیلویی ۳۰ هست

میدون امام حسین بری ۱۵ هست

خیابون سعدی ۲۵ هست

وانتی ها ک کنار خیابون میمونن نزدیک جانبازان ۱۰

با اسم خیابون گفتم ک کسی نگه من رشتم چرا انقدر

تو هر شهری نقاط مختلف قیمت ها متفاوته

۲۵/۲۰

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉.                                     اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻