2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

زنجیر داره معمولا ک 

البته اونم جونت درمیره تا جمع شه

دردِ جـدیدی نمـونده بود پَس بهـ هـمون قَبـلیا دُچـارتَر شد🙃💐🍂.                                                                           تاپیکا ازیه تاریخی به قبل مربوط به دوست متاهلمه که یه مدت تعلیق بود🙃

همه درهای برقی با دست باز میشن فقط کلید میخواد بزنی توی اون دو تا نگهدارنده در 

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

من همون طبقه سوم می‌رسم 😁😁

خوشبحالت😁

خیلی دردسر شده این برق قطع کردن صبح میری کار اداری انجام بدی برق نیست عصر میای لباس شویی روشن کنی برق نیست برق میاد آب نیست😭

ما که عصرا آبم قطع میکنن 

وای خدا کارمون به کجا کشیده 😂😂😂

به کجا رسیده‌ ! میخوای یه در رو به صورت دستی باز کنی دیگه 

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

خونه قبلی جک رو باز میکردیم درو باز میکردیم اینجا به لطف و عنایت خدا در معمولیه 😂😂😂 

پ ن نگاه مثبت بر چالش های سخت زندگی

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز