2777
2789
عنوان

سوال عربی دارم میشه لطفا بیاین

185 بازدید | 16 پست

سلام دوستان تو امتحان نهایی امروز عربی گفته بود که ای مباراه تحب ؟ یعنی چه مسابقه ای را دوست داری ؟

منم نشستم انا احب مباراه الفوتبال 

به نظرتون درست میگیرن؟

فوتبال میشه کرة القدم 

دیگه شدم دانشجو دبیر ادبیات😍💗 شاعرتونم🥹✨غزل سرا🌱 دختر مهربون و قویی هستم و روحیه مستقلی دارم :) توی زمینه شعر و کتاب و رمان میتونم کماکان کمکتون کنم 🕊️🌱 ، از یه جایی به بعد تصمیماتت به تصمیمات عقل نزدیک تر میشه ، درسته زندگی برات میشه مثل تلخی شربتی که وقتی مریض میشی میخوریش ، ولی بعدش یه عمر آرامش و راحتی برات میاره ، باور کن و من هم میخوام به این اصل باور کنم :) 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه مصحح آدم خوبی باشه میگیره 

ولی فکر کنم چون لغتش هم توی کتابتون بود ایرادش رو بگیرن

دیگه شدم دانشجو دبیر ادبیات😍💗 شاعرتونم🥹✨غزل سرا🌱 دختر مهربون و قویی هستم و روحیه مستقلی دارم :) توی زمینه شعر و کتاب و رمان میتونم کماکان کمکتون کنم 🕊️🌱 ، از یه جایی به بعد تصمیماتت به تصمیمات عقل نزدیک تر میشه ، درسته زندگی برات میشه مثل تلخی شربتی که وقتی مریض میشی میخوریش ، ولی بعدش یه عمر آرامش و راحتی برات میاره ، باور کن و من هم میخوام به این اصل باور کنم :) 

منم یع سوال بپرسم

من واقعا خیلی خط خوردگی و اینا دارم.. 

هر کاری میکنم که دوباره مرتب تر بنویسم ولی تا برگه رو میدم میبنیم چقد خط زدم و اصلاح کردم و... 

بنظرتون مصصحا اینارو در نظر میگیرن؟؟ 

منم یع سوال بپرسممن واقعا خیلی خط خوردگی و اینا دارم.. هر کاری میکنم که دوباره مرتب تر بنویسم ولی تا ...

نه بابا فک نکنم من خودم پارسال زیادخط خوردگی داشتم تو نهاییا ولی خب اصلاح کردن مشکلی نیست

والا مامانت همیشه سر چهار راه پلاسه بدبخت تا نون شبتون جور بشه پولاشو الکی حیف نکن مامان خرابت خیلی داره زحمت می‌کشه

بالاخره خرابا هم زحمت میکشن دیگه عیب نداره بعدا هم تو رو با خودش می‌بره یاد بگیری

والا مامانت همیشه سر چهار راه پلاسه بدبخت تا نون شبتون جور بشه پولاشو الکی حیف نکن مامان خرابت خیلی ...

خراب خودتی و مادرت ج.ن.د.ه بی‌شعور امروز مشتری نداری هار شدی اسکول سیکتیر کن از تاپیک من بیرون اگه بخوای واست مشتری جور میکنم تا شب بکننت معلوم تا حالا به چند نفر دادی با تجربه ای اتوبان شده