2777
2789

روشن فکری یعنی فکر روشن و اگاه ، نه تاریک و پوسیده ، یعنی بدونی چه  چیزی برای چه زمان و مکانیه ، روشن فکری فقط از نظر کسایی بی چهارچوبی محسوب میشه که یا خیلی قدیمی و سنتی ان یا هنوز معنی این کلمه رو درک نکردن

مردمی که به میل خود در تاریکی نشسته اند ، نیازی به روشنایی ندارند

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روشن فکری یعنی رعایت اصول زندگی از نظر من 

1- دخالت نکردن تو زندگی بقیه 

2- ارزش قائل شدن برای افراد جامعه و عدم تحمیل نظرات شخصی خودمون به دیگران 

3- نظر ندادن به حجاب و استایل بقیه

در کل سنتی افراطی و ازادی افراطی هردو دردسر افرینن و متاسفانه تو کشور ما هر ازادی افراطی و عدم رعایت چارچوب زندگی سالم رو روشن فکری تلقیس میکنن و از این طریق نظرات سنتی و کهنه خودشون رو قالب میکنن

یه صلوات میفرستی برام لطفا  

سر هرکس تو لاک خودش باشه تا زمانی که به کسی اسیب نزنه دخالت نکنه به کارای بقیه 

زندگی دختر رو به شوهر کردن خلاصه نکردن ، اجازه پیشرفت دادن

زندگی کردن جای دیگران ، منظورم پدر مادرا یا آدمایی که مجبور میکنن بچه آرزو های اونا رو براورده کنه ، یا با اصول زندگی اونا پیش بره

هر چیزی رو با عقل منطق قبول کردن ، نه با مد جامعه و فضا و جو جامعه یا خانواده 

کلا بلوغ عقلی و حرف درست نکردن برای مردم

سعی کنه رو خودش کار کنه تا بقیه 

🦩خستم مثل مادرشوهری که دختره دم بخت داره ولی واسه عروسش خواستگار میاد😑

نگاه تعصبانه نداشته باشن تو هیچ چیزی فکر و نظر های بقیه رو بشنون بهش فکر کنن همیشه برای تغییر آماده باشن

و در نهایت اگر چیزی به خودش یا بقیه ضربه نمیزنه دخالت نکنه 

نظراتتونو تو تاپیک میخونم امیدوارم میشم به این که هنوزم کلی آدم با فرهنگ و شعور داریم

تکنسین داروخانه💊                                                         مشاور پوست و مو👩🏻‍⚕                                                         میکاپ آرتیست مبتدی💄

روشن فکری یعنی فکر روشن و اگاه ، نه تاریک و پوسیده ، یعنی بدونی چه چیزی برای چه زمان و مکانیه ، روش ...

طبق عرف جامعه یا نه ؟ هر چیزی که در ذهن فرد روشن فکر هست اوکیه؟

روشن فکری یعنی رعایت اصول زندگی از نظر من 1- دخالت نکردن تو زندگی بقیه 2- ارزش قائل شدن برای افراد ج ...

با نشر شما به شدت موافقم 👌🏻روشن فکری یعنی زندگی خودت رو داشته باشی بدون اینکه به کسی آسیبی برسه

برقراری ارتباط و توازن مناسب بین دین ، امور سیاسی ، امور فرهنگی و ... با زندگی روزانه

بنظر منم باید در شرایط خاص هرکس نظر خودشو داشته باشی ولی لازم به عریان کردنش نباشه 

اینکه هر ادمی هرکاری تکرار میکنم هرکاری دلش بخواد بتونه بدون قضاوت بکنه حتی تن فروشی هر کاری بخواد ب ...

بله اما بعضی چیزا با عرف جامعه سازگاری ندارن و تابو به حساب میان