2777
2789
عنوان

دلم خیلی گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 274 بازدید | 32 پست

رفتی اونجا هم بهونه ی ویار یا دل درد کن که نیومدنت را ارزو شون باشه 

میدونم این حرفم شیطانیه ولی خودخواهی  هم جز صفات شیطانه

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه جوری وقتی نیست باید بری خونه پدرشوهرت؟اگر ماشین نداری بگو یابایداز اعضای خانوادش باید بیان و برس ...

خونه پدر شوهرم نمیرم وقتی نیست منم تنها نمیمونم میرم خونه بابام تازه بابام میبره و میاره

اره خیلی

دردکت میکنم عزیزم خودم گیر یه مدل اینجوری ام ولی به مرحله ای رسیدم که ناراحتی شوهرم برام مهم نیست هرجور راحت باشم رفتار میکنم البته سعی میکنم تا حد امکان سنجیده رفتار کنم‌

خونه پدر شوهرم نمیرم وقتی نیست منم تنها نمیمونم میرم خونه بابام تازه بابام میبره و میاره

اخه گفتی از خونه بابات باید  بری به مادرشوهرت سربزنی 

دوستان! من یه کم در عجبم اینجا کسی یک مشکل کوچیک داره همه میان می گن به شوهرت رو نده و ناراحتیش مهم نباشه و. .این حرفا بعدش شوهره میره خیانت می کنه میگن برو سمت شوهرت ، بهش محبت کن و... 😮😮

عزیز دلم وقتی مشکل کوچیکه حواست به شوهرت باشه و دل به دلش بده گلم

مهربان ترینم، همسرم، هنوز بعد از این همه سال با هم بودن، سرم که به شانه هایت می رسد و صدای قلبت را می شنوم، مگر دیگر غم جرأت دارد کنج دلم بماند. 
اره دیگه یعنی بابام ببره بزاره خودشم بیاد دنبالم

چه پررو هست شوهرت بگو ماشین بابام خراب شده

الان نگی وقتی رفتی خونه بابات زنگ بزن شوهرت بهونه بیار بگو بابام نیست یا ماشینش خرابه چه جوری برم ؟بذار راه حل خودش بده 

بعدم یبار بهش بگو خوبه روت میشه من برم خونه بابام همه کاری هم برام بکنن ولی تو هفته ای یبار بزور میری ببینیشون 

یا رفت و امد خودت کم کن یا شوهرت مجبور کن رفت و امدش زیاد کنه

دوستان! من یه کم در عجبم اینجا کسی یک مشکل کوچیک داره همه میان می گن به شوهرت رو نده و ناراحتیش مهم ...

وااای به مردی که بخاطر همچین مسیله ای بخواد خیانت کنه 

وااای به مردی که بخاطر همچین مسیله ای بخواد خیانت کنه 

وای منظورم موضوع استارتر نبود عزیزم😮😮😮

این بنده خدا که میگه شوهرم خوبه. به طور کلی گفتم. منظورم اینه که قضایای کوچیک رو که می شه با یه کم گذشت و صبر حلش کرد بزرگش نکنیم 

مهربان ترینم، همسرم، هنوز بعد از این همه سال با هم بودن، سرم که به شانه هایت می رسد و صدای قلبت را می شنوم، مگر دیگر غم جرأت دارد کنج دلم بماند. 
وای منظورم موضوع استارتر نبود عزیزم😮😮😮 این بنده خدا که میگه شوهرم خوبه. به طور کلی گفتم. منظورم ...

درست میگین شما هم محبت باید باشه زندگی بدون محبت که اصلادزندگی نیست هم زن باید محبت بکنه هم مرد هردو هم باید بجا گذشت داشته باشن ولی خب من با مرد خودخواه زندگی کردم واقعا سخته و راه حلی که ارایه دادم واقعا جواب داد الان شوهرم بهتر شده 

ولی اینم بگم من با محبت بعد از خیانت بشدت مخالفم ...