2777
2789

نمیدونم چی بگم بچه ها همیشه از لحاظ جنسی میگه یه زن دیگ میخاد من نمی‌فهمم چیکار کنم اوایل واکنش بدی نشون میدادم ولی کم کم برام انگار اهمیتشو از دست داده با اینکه قلبم واقعا میشکنه ولی نمیتونم ب اون شدت واکنش نشون بدم دیگ وقتی هم ی حرفی میزنم میگ شوخی میکنم همش چشم چرونی میکنه ولی اونور میگ دوست دارم نمی‌فهمم داره چ اتفاقی میوفته از ی سمت دیگ دوسش دارم و واسه زندگیم خیلی تلاش کردم شاید تلاش الکی کردم شرایط جدا شدن رو ندارم و بارها گفتم این موضوع ناراحتم میکنه ولی همش ب شوخی یا توی رابطه این حرفارو میزنه چیکار کنم؟ 

عنوان رو خوندم ، با عرض معذرت برین بهش 

کچا کوردم ایرانیمه🇮🇷🇮🇷🇮🇷❤زندگی رو دوست دارم حتی به غلط .همیشه اینطوری خدا رو صدا میزنم: خدایا تو رو خدا . میدونی یعنی چی؟ یعنی امیدم بعد خدا هم به خداست. حالا عزیزم تو هم امیدت بعد خدا باز به خدا باشه .عشق بورز به زندگیت . تاپیک خودکشی نزن تو هنوز واسه ی مردن خیلی جوونی حتی اگه ۹۰ ساله باشی باید بازم ب خودت بگی ۳۰ سال دیگه میخوام زنده بمونم این یعنی ۱۲۰ سال .  . یکم با خودت عشق و حال کن . غم و غصه رو رها کن . ببین دل چی میگه خب بسه دیگه . میگم بسههههه دیگههههه. خب بگذریم عقبیا حال میکنن؟از خدا میخوام ک برا ۱۲۰ سال زندگی شاد بهم انگیزه و تن سالم بده . فعلا هدفی واسه ازدواج ندارم .در حال حاضر فقط با خدا قدم میزنم . دلم با خداس.من ۱۲۰ سال عمر رو به این دلیل میخوام ک راه ۱۰۰ ساله رو یه شبه طی نکنم و۱۲۰ساله طی کنم. هیچوقت رنج نکش . درد اجباریه ولی رنج اختیاری . درد یه کلمه احساسیه ولی رنج بی رحمه . درد واسه رشد لازمه . درد رو انتخاب کن . یه بنده خدا فامیلمون بود هر موقع بهش میگفتن تا ببینیم قسمت چیه میگفت بگیرید این قسمتو پاره کنین . خودتون برید دنبال زندگی . بنده خدا اعصاب نداشتا ولی راس میگفت با تقدیرت بجنگ😍

متاسفانه همسرت مشکل جدی داره

به قول نگار : ما هرچی تو زندگیمون خوردیم چوب سادگیمون بوده                متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

قیافه و ظاهر تو مگه چشع که چشم چرونی می‌کنه اخه

جلوی مصلا خالش  داییاش اینا میگن ک آره ی شوهر مامی پیدا می‌کنم ی زن دیگ میگیرم بعد هر هر می‌خندن خانوادگی اینطورین البته بارهااا مصلا خالش گفته تو زنت خوشکله غلط کردی نمیدونم عیبو ایرادم چیه جدی

واییی

درک میکنم ، اینکه وسط رابطه بگه کاش یکی دیگم بود واقعا برا یه زن درد داره ، اونموقع فقط باید گفت یکی کافیه برات 

کچا کوردم ایرانیمه🇮🇷🇮🇷🇮🇷❤زندگی رو دوست دارم حتی به غلط .همیشه اینطوری خدا رو صدا میزنم: خدایا تو رو خدا . میدونی یعنی چی؟ یعنی امیدم بعد خدا هم به خداست. حالا عزیزم تو هم امیدت بعد خدا باز به خدا باشه .عشق بورز به زندگیت . تاپیک خودکشی نزن تو هنوز واسه ی مردن خیلی جوونی حتی اگه ۹۰ ساله باشی باید بازم ب خودت بگی ۳۰ سال دیگه میخوام زنده بمونم این یعنی ۱۲۰ سال .  . یکم با خودت عشق و حال کن . غم و غصه رو رها کن . ببین دل چی میگه خب بسه دیگه . میگم بسههههه دیگههههه. خب بگذریم عقبیا حال میکنن؟از خدا میخوام ک برا ۱۲۰ سال زندگی شاد بهم انگیزه و تن سالم بده . فعلا هدفی واسه ازدواج ندارم .در حال حاضر فقط با خدا قدم میزنم . دلم با خداس.من ۱۲۰ سال عمر رو به این دلیل میخوام ک راه ۱۰۰ ساله رو یه شبه طی نکنم و۱۲۰ساله طی کنم. هیچوقت رنج نکش . درد اجباریه ولی رنج اختیاری . درد یه کلمه احساسیه ولی رنج بی رحمه . درد واسه رشد لازمه . درد رو انتخاب کن . یه بنده خدا فامیلمون بود هر موقع بهش میگفتن تا ببینیم قسمت چیه میگفت بگیرید این قسمتو پاره کنین . خودتون برید دنبال زندگی . بنده خدا اعصاب نداشتا ولی راس میگفت با تقدیرت بجنگ😍

میخاد اونقدر تکرار کنه تا شما برات عادی بشه و به فانتزی کثیفش برسه، یکبار که حین رابطه باز برات تکرار کرد حرفش رو  همون لحظه بلند شو از اتاقت برو بیرون و بد محلش کن تا حساب کار دستش بیاد بگو هر بار بگی جوابم همینی که انجام دادم

به خودت بیشتر برس موهاتو بلوند کن و روتین پوستی شبانه روزانه برا خودت داشته باش ، عمل زیبایی انجام بده ژل لب بزن اگه نداری باشگاه برو

اوکی میشه

اگه نشد بگو تو جای من باشی میزاری همچین اتفاقی بیوفته اگه گفت اره بگو خیلی بی غیرتی اگه بازم جواب نداد

تو هم با مردای دیگه حرف بزن و بیخیال مردک هول شو