2777
2789
عنوان

یه صحنه ای دیدم حالم خیلی خرابه وای خدا وای 😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1155 بازدید | 48 پست
ما بچه بودیم یکی ۹۰ سالش بیشتر بود فوت میکرد اما امان از الان صد تا میمیرن همه زیر ۳۰ سال چقدر جوون ...

دو تا هفته هست تو شهر ما کلی جوون می‌ره بخدا برام عجیبه چرا شهرمون اینطوری شده

وکاش اسمت باران بود! اونوقت همه مردم باهم برای آمدنت دعا میکردند💔🥲

ما بچه بودیم یکی ۹۰ سالش بیشتر بود فوت میکرد اما امان از الان صد تا میمیرن همه زیر ۳۰ سال چقدر جوون ...

از علائم آخرالزمانه مرگ و میر بیشتر و مرگ جوون بیشتر از پیرا

اللهم عجل لولیک الفرج

الا بذکر الله تطمئن القلوب

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من میگم تقصیر این وامونده واکسن کروناست بعضیا گارد میگیرن خدا لعنتشون کنه معلوم نیست چی زدن بهمون من ...

منم مدتیه تپش قلب دارم

از علائم آخرالزمانه مرگ و میر بیشتر و مرگ جوون بیشتر از پیرااللهم عجل لولیک الفرج

شهر ما مدتیه اینجوری شده من خودمم تپش قلب دارم 🥺😥

پیامبر هم فقط ووسه شماست وکیلش شدی؟میگم پیامبر که اینقد ساده زیست بود وآب وخرما میخورد همونم دیگه نم ...

باشه ! لطفاً دیگه اینجا پیام نزار

همه ی شهر ها همینطوره عزیزم من پسر ۱۵ سالم دوسا پیش فوت کرد الان اون قطعه ای که هست تقریبا داره پر میشه بیشتر اموات زیر ۴۰ ساله  

الا بذکر الله تطمئن القلوب

شهر مام همین جوره از بعد عید نمیدونم دقیقا چند نفر پسر بچه فقط با موتور و تصادف درجا فوت کردن 

بعدش حادثه بندر عباس ۴ تا جوون تا هفته ی قبل هم دو تا جوون تو تصادف دو تا خانم جوون سکته قلبی

پیجشو داشتم خیلی همو دوست داشتند شنیدم مادرش نون و خرما میخورده که پول دانشگاه این رو بده

الهی بگردم؟وای خدا موهای تنم سیخ شد. وای خدا چقدر سخته. خدا هیچ پدزومادری رو با بچش امتحان نکنه😭😭😭

قربون حکمت خدا برم ادم میمونه توش...

خدایا اون مادر چی میکشه الان😭😭😭

تنها مرگیه که فرشته های خداهم گریه میکنن وقتی پدزومادری بچشونو از دست میدن وتنها مرگیه که هیچ اسمی نذاشتن روش😭😭

هرکس امضامو میبینه یه صلوات واسه ی حضرت ام البنین بفرسته.. ودعام کنه امسال حضرت ام البنین حاجتم رو بده .😭 یا حضرت ام البنین😭 اسمم ستاره.

همه ی شهر ها همینطوره عزیزم من پسر ۱۵ سالم دوسا پیش فوت کرد الان اون قطعه ای که هست تقریبا داره پر م ...

عزیزم روحش در آرامش کامل 🤍خدا کنه امام زمان بیاد و منم مامان واقعیم یه سراغی ازم بگیره😭

همه ی شهر ها همینطوره عزیزم من پسر ۱۵ سالم دوسا پیش فوت کرد الان اون قطعه ای که هست تقریبا داره پر م ...

پسرعموی منم ۳۴ داشت اومد خونه نهار خورد با بچه ی ۳ ساله ش بازی کرد رفت سرکار سکته کرد فوت شد 😓

💚🧡در جوانی ام... دلتنگ جوانی شده ام...چه کرده اند با ما🧡💚