2777
2789
عنوان

نوبت عمل لاغری زدم

| مشاهده متن کامل بحث + 702 بازدید | 59 پست

خواهر من سال ۹۴ تهران اسلیو کرد. ۱۳۰ کیلو بود به مرور رسید به هفتادو پنج و  هشتاد.

خب از لحاظ معده همیشه کمی اذیته، یا اگه از حد معمولش بیشتر غذا بخوره حالت تهوع میگیره. یا .... ولی در کل مشکلات بعد عمل براش قابل تحمله. و در کل راضیه.

الآنم تو فکره که عمل زیبایی انجام بده چون پوست شل و آویزون زیاد داره.

به همون دردش عوارض بعدش نمی ارزه خودت لاغر کن

خب دیگه الان که دیر شده ولی من پی همه چی رو به خودم مالیدم

میگن خدا هر کسی رو که خیلی دوست داشته باشه بهش دختر میده، خدا جون مخلصتم منم خیلی دوستت دارم 😙

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تو یک گروهی هستم خانوم با ۱۰۰ کیلو وزن عمل کرد بود راضی بود ولی میگفت خیلی باید بعدش مراقبت کنم

آره مراقبت زیاد داره

میگن خدا هر کسی رو که خیلی دوست داشته باشه بهش دختر میده، خدا جون مخلصتم منم خیلی دوستت دارم 😙
منگنه چیه؟ وای شکمم جز جز کرد گفتی منگنه

نه از اون منگنه ها که ، اینا مخصوصه، عکس بدم؟

خواهر من سال ۹۴ تهران اسلیو کرد. ۱۳۰ کیلو بود به مرور رسید به هفتادو پنج و هشتاد.خب از لحاظ معده هم ...

به نظر منم به خوش هیکلی بعدش می ارزه

فقط فراموش نکن بعد عمل منع آب خوردن داری و باید با اجازه ی دکتر آب بخوری ، خدایی نکرده خطر مرگ داره.

وای جدی ؟ اینو نشنیده بودم

اینکه میگن بعداز عمل هم باید رژیم باشی و یا مراعات کنی حقیقت داره؟

بعد عمل تا ی مدت اصلا نمیتونی بخوری، بعد چند ماه هم باید رعایت کنی

توکل به خدا کن و برو

تا اینجا هم با توکل به خدا رفتم چون شوهرم و مامان اینان مخالفن