2777
2789

سلام مامانا وقتتون بخیر، برای ثبت نام مدرسه (کلاس اول) شنیدم از اول خرداد ماه مهلت ثبت نام شروع میشه ولی من مدارکم الان ناقصه و خیلی استرس گرفتم که مهلتش یه موقع مثلأ ظرف ۵ روز تموم نشه 😓 تهران هستم، کسی اطلاع یا تجربه ای داره که مهلتش تا چه زمانی هست؟

نترس چند بار تمدید میشه حتی مهر هم میشه ثبت کرد

استرس چی 

مگه ریاست جمهوری هست 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

چیش ناقصه سریع درست کن خب ارع سریع مدارس تکمیل میشن اون موقع بچتو باید ببری مدرسه ی محله دیگه

بعدا فقط دلتنگ خودت میشی،همونی ک دیگه یادت نمیاد كی و کجا جا گذاشتیش💙🖤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نترس چند بار تمدید میشه حتی مهر هم میشه ثبت کرداسترس چی مگه ریاست جمهوری هست

رو به روی خونه مون مدرسه ی هیات امنایی بود

خدا شاهده انگار بچه مو وزارت دفاع ثبت نام کرد

انقدر زحمت کشیدم

تا کپی آخرین مدرک تحصیلی من و پدرش هم گذاشتن تو پرونده

کپی سند خونه

https://youtube.com/@mazeyeketab?si=HZ1-eeuqNLiW0beK

چیش ناقصه سریع درست کن خب ارع سریع مدارس تکمیل میشن اون موقع بچتو باید ببری مدرسه ی محله دیگه

مشکل اینجاست که جواب سنجششو نمیتونم بگیرم از سیستم چون باباش موقع ثبت نام برای سنجش شماره موبایل خودشو وارد کرده بوده و الان چند روزه مشکلی پیش اومده و اصلاً در دسترسمون نیست، واقعأ موندم چیکار کنم،

حالا بخوام غیر انتفاعی ثبت نامش کنم بنظرتون برم شهریه رو بهشون بدم ممکنه باهام راه بیان برای تکمیل مدارک مهلت بدن؟

نترس چند بار تمدید میشه حتی مهر هم میشه ثبت کرداسترس چی مگه ریاست جمهوری هست

من میخوام غیر انتفاعی بنویسم خدا کنه راه بیان شهریه رو براشون واریز کنم و یه پیش ثبت نامی انجام بدن تا بتونم تو تابستون مدارکمونو تکمیل کنم 😓

مشکل اینجاست که جواب سنجششو نمیتونم بگیرم از سیستم چون باباش موقع ثبت نام برای سنجش شماره موبایل خود ...

ارع فک کنم بری اسمشو بنویسی مبلغی بدی برای ثبت نام اولیش قبول کنن شاید

بعدا فقط دلتنگ خودت میشی،همونی ک دیگه یادت نمیاد كی و کجا جا گذاشتیش💙🖤

من میخوام غیر انتفاعی بنویسم خدا کنه راه بیان شهریه رو براشون واریز کنم و یه پیش ثبت نامی انجام بدن ...

سلام منم مشکل جابجایی دارم ب ناحیه دیگه ولی چن ماه دیگه چکار کنم بنظرتون کسی مث من بوده باید چکار کنم مهلت تا کی