2777
2789
عنوان

هزینه یه سیسمونی ساده چقدر میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 4275 بازدید | 178 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

پنجاه کم کم

کالسکه و ساک کریر نگیر اصلا استفاده نمیشه 

شیشه و پستونک و قاشق ظرف غذا

لباس سایز یک دو سه تا زود کوچیک میشه

سرویس حمام لگن و وان و اینا داره

وسایل بهداشتی شامپو و ناخن گیر و اینا 

چندتا اسباب بازی مثل جغجغه و اینا 

پتو دورپیچ و ساده و لحاف تشک یه دست بزرگ شد دوباره میگیری 

وای من سر تا پام سی تومن نمی ارزه😂😂😂😂🤣🤣🤣ماشین هست ولی خودم رانندگی نمیکنم بنظرت کریر لازمه ؟ ...

من کریر خریدم اما استفادم نشد فقط یکی دوبار تو مطب دکتر که بردمش استفاده شد ولی کالسکه و صندلی ماشین رو خیلی دلرم استفاده میکنم

۲۰۰میلیون؟شوخی میکنی؟چی خریدی مگه؟من فکر میکردم سیسمونی خیلییییی بخاد لاکچری باشه فوقش ۱۰۰تومن میشه

صدتومن که فقط سرویس چوب و سرویس کالسکه شد 

من همه چی خریدم از گهواره برقی و شیردوش برقی و دستگاه استریل و گرمکن و مینی واش بگیر تا خورده ریز ها همه رو هم یا اونت گرفتم یا هی اور شی و محصولات بهداشتی رو هم همه چی خریدم برند چیکو و موستلا گرفتم لباس و اسباب بازی و اکسسوری و ظرف و ظروف هم خیلی گرفتم چون میخواستم فیلمبردار بیارم کلیپ درست کنم براش همه چی و بهترینشو گرفتم 

من کریر خریدم اما استفادم نشد فقط یکی دوبار تو مطب دکتر که بردمش استفاده شد ولی کالسکه و صندلی ماشین ...

من همون کریر رو بعنوان صندلی م ماشین استفاده میکنیم

برای خوب شدن حالم یه صلوات مهمونم کن❤️
صدتومن که فقط سرویس چوب و سرویس کالسکه شد من همه چی خریدم از گهواره برقی و شیردوش برقی و دستگاه استر ...

انشاله بچت با دل خوش استفاده کنه عزیزم 

اگه میشه میتونی عکس تخت و کمد و بفرستی؟آخه میخام سیسمونی بخرم تخت و کمد هم خب مدلشون خیلی مهمه همش تو چشم هستن و تا حالا ک چیزی ب دلم ننشست 

انشاله بچت با دل خوش استفاده کنه عزیزم اگه میشه میتونی عکس تخت و کمد و بفرستی؟آخه میخام سیسمونی بخرم ...

قربونت مرسی گلم ایشالا 

من از برند آپادانا گرفتم مدل لیوا سفید کلرادو تو سایت آپادانا وارد بشی میبینی خوبیش هم اینه که هر تیکه ای بخوای میتونی انتخاب کنی من تخت دومنظوره و کمد دو درب و ویترین و دراور و شلف و آینه گرفتم و یه تخت کنار مادر جدا گرفتم تشک خوشخواب ها رو هم از همین آپادانا گرفتم البته من حضوری رفتم نمایندگیشون تو یافت آباد گرفتم ولی خب از سایت هم میتونی بخری سرویسش با تشک خوشخواب و تخت کنار مادر با تشک خوشخواب برای من ۷۶ تومن شد ولی خب کیفیتشون عالیه