2777
2789

من خودم:

بعضی از آدما که شاید انتظارش رو نداری خیلی درون کثیف و  شیطانی ای دارن.

مراقب باش !!!!

مراقب افراد حسود زندگیت باش

اگه قلبت میگه بهت یه نفر حس خوبی بهت نمیده پس همون لحظه باهاش قطع کن.

و در آخر:

پیروز شو و مانع پیروزی کسی هم نشو❤️

در مورد آدم ها زیاد نظر جالبی ندارم 

فقط می تونم بگم محبت بی جا نکنید و تا می تونی تنهایی رو یادبگیرید

رفیق میشه یه صلوات برا آقا صاحب‌ الزمان بفرستی🥺💚 ما مازندرانی ها به دختر می گیم کیجا اما وقتی می خوایم دخترمون رو با پسوند عزیز ، جان ، نفس یا ... صدا کنیم و قربون صدقه شون بریم میگیم دِتِر 🥲🫀  مامان و باباهای مازندرانی خیلی  به دختر هاشون میگن « این کاربری دست چند نفر است»

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با تازه به دوران رسیده ها دوست نشینبا کسی دوست باشید که از نظر مالی،تحصیلی،خانوادگی و ظاهری هم سطح خ ...

درسته

و افرادی که از خودشون حسادت بروز میدن به نظرم از همه بدترن

آفرین به حرف هیچ کس نباشین میگن تو که از همه بدت میاد ،تو ازکی خوشت میاد موظف کنه با طرف معاشرت کنی با آدم سمیه یا اون که حستون میگه یه روز باهاش به مشکل میخورم .به حرف هیچ کس گوش ندین بهگین بخاطر تو اینکارو میکنم بخاطرتو اون کارو میکنم اخر خودت خراب داستان میشه از لحاظ دات و اینا .دوم خودتون باشین با کسی که بهتون یه بار صربه زدخ دیگه اشتی نکنین نگین صله رحم .صله رحم برای همه نیست 

اونی ک میگه همه بدن،خودش از همه بدتره

همیشه صادق باش ، دروغگو کم حافظه س و لو میده خودشو و عقلشم ب مرور کم میشه 

لطفا آقایون تو تاپیکهای من نیان، پستهای منو جواب ندن . راستی ی ذکری هس من خیلی معرفیش میکنم، خیلی خوبه و مشکلات رو حل میکنه، زندگی رو آروم و روان میکنه و برکت مادی میده به زندگی : استغفرالله الذی لا اله الا هو الحی القیوم الرحمن الرحیم بدیع السموات و الارض من جمیع ظلمی و جرمی و اسرافی علی نفسی و اتوب الیه . روزی چهارصد بار، خدود پنجاه دقیقه طول میکشه گفتنش. (حداقل) ۶۰ روز باید بگی. از تعداد کم شروع کن و صبور باش، حتما امتحانش کن عالیه مخصوصا در کنار توبه واقعی و اصلاح خودت . به دو نیت این ذکر خونده میشه یا زیادی علم یا زیادی مال. ولی کلا مشکلات زندگی رو هم حل میکنه چون خیلی وقتا مشکلات ما بخاطر گناهانمونه. اسمش هم استغفار امام صادق هست و تو مفاتیح اومده. من که عاشقشم زندگی من و خیلیا باهاش خیلی تغییر کرده. اگه میخوای بیش از صد تجربه از آدمای مختلف ازین ذکر بخونی سرچ بزن کانال ترنم توحیدی فاطمه خاشعی تو ایتا و تجربه های دوره ثروتمند شدن با قران (ویسهایی راجب این ذکر ک تو همون کانال موجوده رایگان،جلسه پنجشو بگوش خیلی خوبه) رو بخون، اون تجربه ها از همین ذکره ، تجربه خودم هم شماره ۱۱۴ هست . موفق و عاقبت به خیر باشی خانم زیبا 🌻 خدایا شکرت 💚 

اونی ک میگه همه بدن،خودش از همه بدترههمیشه صادق باش ، دروغگو کم حافظه س و لو میده خودشو و عقلشم ب مر ...

اما گاهی اوقات یه آدم خوب اونقدر از بقیه صدمه میبینه که دیگه فکر میکنه همه بدن :)

اما گاهی اوقات یه آدم خوب اونقدر از بقیه صدمه میبینه که دیگه فکر میکنه همه بدن :)

و خیلی وقتا اون ادم که اینجوریه، خودش تبدیل ب بدترین میشه و بهت ضربه های عجیبی میزنه

پس بهتره ازش دوری کرد 

پروانه رو گل میشینه م، گس رو زباله، من معتقدم خوبیا رو باید دید و هر آدمی خوبی هایی داره . یکی ک خوبه، ب خوبیا بیشتر توجه داره. 

لطفا آقایون تو تاپیکهای من نیان، پستهای منو جواب ندن . راستی ی ذکری هس من خیلی معرفیش میکنم، خیلی خوبه و مشکلات رو حل میکنه، زندگی رو آروم و روان میکنه و برکت مادی میده به زندگی : استغفرالله الذی لا اله الا هو الحی القیوم الرحمن الرحیم بدیع السموات و الارض من جمیع ظلمی و جرمی و اسرافی علی نفسی و اتوب الیه . روزی چهارصد بار، خدود پنجاه دقیقه طول میکشه گفتنش. (حداقل) ۶۰ روز باید بگی. از تعداد کم شروع کن و صبور باش، حتما امتحانش کن عالیه مخصوصا در کنار توبه واقعی و اصلاح خودت . به دو نیت این ذکر خونده میشه یا زیادی علم یا زیادی مال. ولی کلا مشکلات زندگی رو هم حل میکنه چون خیلی وقتا مشکلات ما بخاطر گناهانمونه. اسمش هم استغفار امام صادق هست و تو مفاتیح اومده. من که عاشقشم زندگی من و خیلیا باهاش خیلی تغییر کرده. اگه میخوای بیش از صد تجربه از آدمای مختلف ازین ذکر بخونی سرچ بزن کانال ترنم توحیدی فاطمه خاشعی تو ایتا و تجربه های دوره ثروتمند شدن با قران (ویسهایی راجب این ذکر ک تو همون کانال موجوده رایگان،جلسه پنجشو بگوش خیلی خوبه) رو بخون، اون تجربه ها از همین ذکره ، تجربه خودم هم شماره ۱۱۴ هست . موفق و عاقبت به خیر باشی خانم زیبا 🌻 خدایا شکرت 💚 

و خیلی وقتا اون ادم که اینجوریه، خودش تبدیل ب بدترین میشه و بهت ضربه های عجیبی میزنهپس بهتره ازش دور ...

نمیدونم...

اما از یه جهت حرفت درسته

احتمالا تو هم زخم بدی خوردی🙃❤️