2777
2789

خانما ما خونه ای که توش ساکن هستیم سه دنگ به اسم خودمه سه دنگ همسرم ،که ۴۰۰ گرم طلا فروخته بودم برای خرید خونه +۶۰ ملیون پول نقد(اون موقع پول زیادی بود)

یه ماشین ساینا هم به اسم منه،یه ماشین دیگه هم به اسم شوهرم (اسمش نمی‌گم نگید پز...)

بعد خب مسلما مغازه شوهرم هم به اسم خودش 

چند ماه پیش یه ویلا خیلی کوچیک شمال خریدیم شوهرم گفت ۲ دنگ میزنم به اسمت ،الان که سندش آماده شده اصلا زیر بار نمیره ،حقیقتا دلم خیلی شکست ،دیکه ۲ دنک چیزی نیست اینم بگم تازه عروس نیستم ۱۱ ساله ازدواج کردم که بگید اعتماد نداره و...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اصرار نکن. بهش بگو که دلت از حرفش شکسته ولی دیگه حرف دیگه ای نزن. به جای اون هر پولی دستت اومد پس انداز کن طلا بخر ماشینتو عوض کن مدلشو ببر بالا کاری با شوهرت نداشته باش دیگه. 

خب چرا هرچی میخره باید بخشیش ب اسم شما بشه؟از مجردیت سرمایه ای اوردی یا شاغلی و درآمدت وسطه؟

عزیزم من شاغل بودم گفت دیگه نرو نرفتم،خب منم تو خونه زحمت میکشم،اکه خدای نکرده اتفاقی بیفته برای شوهرم من چیکار کنم؟؟؟

اصرار نکن. بهش بگو که دلت از حرفش شکسته ولی دیگه حرف دیگه ای نزن. به جای اون هر پولی دستت اومد پس ان ...

من کار اینترنتی میکنم ،این سری ماشین خودش میخواست عوض کنه باز بهش کلی پول دادم ،دلم از خریت خودم میسوزه