2777
2789

میشه راهنماییم کنید

من تاقبلا میگفتم بابام مانع ازدواج بخاطر اعتیاد بابام ک‌فوت کرد حالا دادا بی غیرتم شده بلای جون خداهدایتش کنه

اون پسره مادرش۶ سال پیش فوت کرده با باباش زن باباش زندگی میکنه ۲۷سالشه ۱۰سالشه بیمه داره روپای خودشه تو جایی ک کار میکنه ب عنوان آشپز و قناده پسرع جای پیشرفت داره تا دیپلم خونده قبل از ک ببینمش بهش حس خیلیییی مثبت داشتممم اصلا دیدمش همون بود همون ارامش ک داشتم بود

من چهرم قشنکه ولی تپلم

حالا شرایطم دانشگاه ول کردم کنکوریم

وضع مالیمون خیلی پایینه مامانم کار میکنه داداشم نمیدونم نفرینش کنمم یان 

ی داذاش ۱۴سالع دارم

رک بگم از لحاظ جن سی ب شدت نیازررر دارم اصلا قابل توصیف نیست

قبلا میگفتم بابام مانعه حالا داذاشم هی رد کنم هی مشکلات بدتر 

خوبیش اینه ک درکمون میکنن میفهمن اوضاعو

من اگ ازدواج نکنم داداشم دقم میده از پسره خوشم اومده گفت درس میزارم ببخونی پیشرفت کنی جاش برسه خودشم میخونه ادم بادرکیه

من بامخبت بارسیدگی احترام بهش میتونم اوکیش کنم

سال بابام بهمن میدیم کلیییییی استرسسسس دارم

داداشم ی ادم بب درک بیشعوررر ببین خیووون وضعش بهترازاینه

استرس جهاز دارم اوضاع شرایط داغون زندگییبیییی مخم داره میپوکه

پسره ذانش درسته درستع خونه ماشین نداره حقوقش نپرسیدم ولی گف خوبه

ولی ادمی بنظرم می‌تونه خوب درکم کنه پشتم باشه 

بهترازاین ک زن ی ادم پولدار بیشعور بشم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند سالته؟ چند وقته باهاشی چطور شناختش تواین مدت؟ 

زندگی دوروزه نیست و مث دوران دوستی و نامزدی نیس 

درست بشناس خدایی نکرده بخوای برگردی ک شرایط هزار برابر بدتره

اگر ایران بجز ویرانسرا نیست/من این ویرانسرا را دوست دارم.اگر تاریخ ما افسانه رنگ است/من این افسانه‌ها را دوست دارم.نوای نای ما گر جانگداز است/من این نای و نوا را دوست دارم.اگر آب و هوایش دلنشین نیست/من این آب و هوا را دوست دارم.به شوق خار صحراهای خشکش/من این فرسوده پا را دوست دارم‌من این دلکش زمین را خواهم از جان/ من این روشن سما را دوست دارم.اگر بر من ز ایرانی رود زور/من این زور آزما را دوست دارم.اگر آلوده دامانید، اگر پاک/من، ای مردم، شما را دوست دارم
الان داداشت چه مشکلی برای ازدواجت درست میکنه

ابرو بررر دیشب اومدن نشستن بعد اینبیشعور طبقه پایین نشیته نمیاد بالا خبر سرش درنبود بابام مرد خانوادس  داشتم حرف میزدم پیام داده گمشو بیا بالا 

پسره رفته میگ پسره اسگله کارش ولانه

خود احمقش چهلم بابام ندادن رفت پول قرض کرد کلی بده کاری ۳۰ ملیون سیستم انداخت روماشین حالا کار میکنه حقوقش بلا کند کاریاشههههه خرج خونه ک اصاا نمیدههه اصلا ی مفت خور همین ماشین بابام زیر پاش

دیشب بش گفتم پسره هرچی باشه بهم ج ن ده ک نمیگه😭😭😭😭