2777
2789
عنوان

ممکنه این ماه تخمکم کلا ازاد نشه

67 بازدید | 13 پست

من معمولا پریودم نامنظمه اولین باری که سکحو دلرم چند ماه پیش روز ۱۱ فولیکول ۱۸ داشتم که اون ماه ۲۵ روزه پریود شدم که هیچوقت سابقه نداشت از اون موقع دیگه پریودام شد ۳۰ ۲۸ ۳۵ و این دو ماه اخر شد ۴۳ و ۴۵ نمیگم اقدام درست و حسابی ولی رابطه بدون محافظت هگ تو تایمای مشکوک داشتیم این ماه چیز هورمونی نخوردم اما تقویتی هایی مثل پودر اینوفولیک ویتامین ای و قرض ژل رویال و ابن چزا رو خوردم و این ناه اخر روز ۱۲ فولیکولام ۱۵ و ۱۲ بودن و پایان روز ۱۴ و همون ابتدای روز ۱۵ فولیکول غالبم به ۱۶ رسید یعنی تو دوروز فقط یک میل اضافه شد توی این تایم هم حدود بین سیزده تا چهار حالای نزدیک به تخمک گذاری رو داشتم و کیتم کمی پر رنگ تر از قبل شد اما مثبت نبود اما بعدش دوباره کمرنگ شد الان به نظرتون یعنی چی؟ به نطدتون بدن من تلاش کرده تخمک گذاری کنه و نتونسته و دیگه تخمک گذاری نمیکنه؟ یا ممکنه فولیکولم رشد کنه و ازاد بشه؟ اگه بخواد ازاد بشه بازم کیت مثبت نیشه؟ چون دیروز که از قبل کمرنگ تر بود؟ کسی تجربه داره؟ برای رشد فولیکولم کار میتونم انجام بدم؟ دکترمم که انگار زورش میاد یه امپول بده رشد کنه یا ازاد بشه میگه مگه نمیخوای طبیعی بچه دار شی اگه قصدت طبیعیه که چیکار داری سونو هم نگیر اقدام کن فقط اگه هم نیست که کلی روال داره انگار که بخواد از ادم پول بکشه! اخه من الان اگه فولیکولامو بررسی نکنم ماه دیگه بابد اینکارو بکنم خوب همزن ماه میکنم اپکه اگه نسد حداقل بدونم من اصلا فولیکولام ازاد میشه یا نه

من طبق تجربه خودم میگم هرچقدر فکر کنی حامله نمیشی

رها کن فکر کردن رو زودی باردار میشی

خیلییی دلم میخاد مامان بشم😔میشه برای مامان شدنم یه صلوات بفرستی❤بالاخره منم مامان شدم بی بی چکم ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۲مثبت شد😍😍😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی وسواس داری و این بده 

وقتی کیست نداری یعنی فولیکول هات ازاد میشن . شما فعلا اقدام کن فقط و کلیات اصلاح سبک هم داشته باش. 

اگر بعد ۶ ماه باردارنشدی برو سراغ دارو هورمونی یا اصلاح سبک زیر نظر درمانگر.

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ

بهت بگم حق با دکترته ،دلخور نمیشی؟

دکتر منم همین رو گفت .کیت تخمک گذاری و اینا رو بذار کنار 

اضطرابت رو کم کن ،ورزش کن ،اگه چاقی لاغر شو‌،اگه فست فود و شیرینی میخوری بذار کنار و اقدام کن 

اگه چند ماه نشد ،دارو میخوری 

ما پلی کیستیکا باید شرایطمون رو بپذیریم 

ببخشید اسی منم اینجا بپرسم سوالمو؟ خانما من اقدامم و پلی کیستیک هستم ولی دکترم برام آزمایش ذخیره تخمدان و فولیکول و ... ننوشته.لازم نبوده یعنی؟؟ یا برم بگم بنویسه؟ چون وضعیت پریودام افتضاح بود الان دارم دارو هورمونی مصرف میکنم

#خلیج فارس تا همیشه🇮🇷 من از اون دسته آدم هایی هستم که نه مذهبیا قبولش دارن نه غیر مذهبیا ولی سعی میکنم پایبند به دینم باشم❤️لطفا اگر طرز فکر متفاوتی با من دارید بدون حرف اضافه از پیامم رد شید نیازی به تمسخر یا اثبات دیدگاه شما ندارم و معمولا حوصله جواب دادن ندارم ولی تاجایی که بحث رو فرسایشی نبینم و حوصله داشته باشم جواب میدم✌️اگه جایی از دستم دلخور شدی لطفا بهم بگو شاید مقصر بودم و لازمه ازت عذرخواهی کنم♥️تا اینجا که اومدی برای حل مشکلات زندگیم یه صلوات میفرستی😘💚وقتی درخواست صلوات لایک میکنم براتون صلوات فرستادم و التماس دعا دارم💚 اگه سوال شرعی یا دینی داشتی پاسخگویی شرعی حرم امام رضا رو بگیر۳۲۰۲۰ـ۰۵۱💚 درخواست دوستی نمیپذیرم اگر مورد خاصی بود توی تاپیک هام بگید با هماهنگی درخواست بدید

من جات باشم روز سه پریود سونو میرم ببینم تخمک دارم یانه بعد نمیرم دکتر تا حدود ۱۲ ۱۳ سونو فولیکولم اگه ۱۷ به بالا بود میگم دکتر امپول ازاد سازی بزنه یک شب در میان بعد امپولم اقدام میکنم تا چهل روزم بی بی چک نمیزنم اصلا هم بهش فکر نمیکنم استرس عامل باردار نشدنه

کاربری سال۹۸ کاربریامو ترکوندن لطفا گزارش میزنید حداقل بگید 
من ۳۴ سالمه نمیخوام برم تو ۳۵ چند ماه دیگه تولدمه

خوب پس وقتو از دست نده 

برو متخصص ناباروری ،  اصلاح سبک فراموش نشه .

خودت و همسرت همه ازمایشات رو هم مرکز ناباروری بدین چون ازمایشهاشون دقیقتره تا بر اون اساس بهترین روش و دارو براتون تجویز شه.

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ
من دیشب اخر روز ۱۴ فولیکولم ۱۶ بود به نظرت پس فردا هم سونو بدم؟

نه نمیخواد بنظرم ولی امپول بزن ازاد بشه پس فردا یابرو دکتر زنانی که خودش سونو وازینال داره دلت قرص بشه

کاربری سال۹۸ کاربریامو ترکوندن لطفا گزارش میزنید حداقل بگید 
خب من اقدام کردم به امید اینکه فولیکول ازاد کردم اما ازاد نشده اگه نشه چطور باردار بشم؟

من لپ مطلبو گفتم بیشتر ب حرفم فک کن

خیلییی دلم میخاد مامان بشم😔میشه برای مامان شدنم یه صلوات بفرستی❤بالاخره منم مامان شدم بی بی چکم ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۲مثبت شد😍😍😍