خیلی حالم بده حس میکنم مادر خوبی برای پسرم نیستم، کل زندگیم شده تردید، دوست داشتم برم سرکار بچمو گذاشتم مهد که هم از تنهایی در بیاد هم من بتونم برگردم سرکارم ولی باز تردید دارم که اونطوری کارام بیشتر میشه و کمتر میتونم باهاش وقت بگذرونم. خیلی تنهاست. موقعی که تو خونست حوصلش سر میره، من سعی میکنم سرگرم کنم ولی دوست داره با بچه ها بازی کنه، پارکم نزدیکمون نیست که بتونم راحت ببرم و بیارم... از خودم و وضعیتی که هستم متنفرم
من از الان منتظرم بچم چهار سالش بشه بزارم مهد شاغل هم نیستم ولی بچه باید با بچه ها رشد کنه منم حوصله ام نمیکشه هی بازی کنم باهاش پارک هم میبرم الان واقعا الکی ناراحتی مهد براش خیلی خیلی خوبه
وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خودت باهاش بازی کن ، یا همسایه ای ندارین که بچه داشته باشه؟ باهم بازی کنن
خودم بازی میکنم ولی میدونی اونقدری به وجد نمیاد از بازی کردن با من انگار خوش نمیگذره با من... دارم یه همسایه پسر بزرگ داره روم نمیشه و دوست ندارم خونش برم ساعت خوابشونم با ما فرق داره شبا دیر وقت میخوابن و دیر بیدار میشن وگرنه میشد تو حیاط باهم بازی کنن
پسر من هنوز چهار سالش نشده...خب عزیزم کل روزو که اونجا نیست الان هشت رفته نزدیک دوازده میرم دنبالش ب ...
همون چند ساعت هم براش خیلی مفیده بخدا کار کردن بهتر از خونه نشستنه
وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا