2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فعلا دکتر بهمون گفته تا یک سال برای اقدام وقت دارید اگر تا یک سال نشد بیاید الان سه ماهه ک نشده

تو۳ماه ناامید شدی، 

نتانیاهو : من درکنار زنان بدون حجاب ایران ایستاده ام،/ امروزحجاب فراتر از یک اعتقاد مذهبی. نماد، مقاومت دربرابردشمنان ازجمله اسرائیل و‌نتانیاهواست.......  تاپیکهابرای من نیست، مدتی کاربری دست دوستم بود.

نمیدونم بقیه زندگیمو با چه هدفی رندگی کنم .هر کی رو تو فامیل میبینم دغدغش بچست

من ۱۰سال بچه دارنشدم نقل مجلس فامیل بودم خودمم بشدت حساس ودنبال بچه هه ولی الان بچه دارم خداحفظشون کنه ولی بامشگلات امروزی خیلی بچه داری سخته

میشه بهم بگید چه دغدغه ای به جز بچه میشه داشت ک زندگی بازم شور شوق اولشو داشته باشه

عزیزم بچه رو به عنوان وسیله ای برای شادی و شور خودت درنظر نگیر. دیدگاهت رو عوض کن که بچه داری خیلی زحمت داره مخصوصا یک سال اول که اصلا خوش نمیگذره. 

اگر مشکلت اینه که روحیت تضعیف شده میتونی حتی سگ یا گربه ای چیزی بیاری. ولی اگه واقعا دلت بچه میخواد بهزیستی هست. 

امیدوارم دلت شاد باشه. 

همسرم واریکوسل داره و دکتربهمون گفته احتمالش کمه

بیخیال دختر. همسر دوستم هم این مشکل رو داشت دکترا گفته بودن باید عمل کنه تازه داشتن تقویتی میخوردن جفتشون که خانومه حامله شد یعنی قبل دارو تقویتی ها. جالبه یکسال بعد ک بچه اش بدنیا اومد به خیال اینکه شوهره مشکل داره و راحت بچه دار نمیشن جلوگیری نکردند و دوباره حامله شد که خودش سقط کرد گفت بچه ام کوچیکه‌ پس الکی برای خودت دغدغه نکن خدا بخواد با یه دونه اسپرم هم باردار میشی❤️❤️

از دستش ناراحتم میدونم تقصیر اون نیست ولی ته دلم خیلی از این بابت ناراحتم

کارتون اشتباهه. دل کسی رو نشکنین مخصوصا ک دست خودش نیست ولی مطمین باش باردار میشی فقط خودتون رو تقویت کنین و به خدا بسپار