2777
2789

😭

یه خواستگار داشتم خیلی همه چی تموم بود باکلاس، زیبا، بااخلاق، مهربان و پولدار ...

اومد یه نگاه کرد منو دیگه نیومد

البته مستقیم با مامان باباشون نیومدا

خودش اومد سر راهی

یه مقدار نگاه کرد کم و بیش و انگار اولش میخواست بگه خواستگارمه و اینو از زبان بدنش و طرز لباسش و اینا میشد فهمید

ولی بعدش دیدم یکم مشکوک میزد

بعد اینکه دید دیگه انگار مردد بود

نمی‌دونم

یهو دیدم غیب شده

بعد با خودم گفتم

🧡🤍تا روز کنکور تنها و تنها ۲۵۴روز دیگر✌️انشاالله رتبه زیر ۱۰۰دانشگاه تهران در رشته علوم تربیتی

عزیزان دلم یک ساعت دیگه امتحان خیلی مهمی دارم توروخدا از ته دلتون دعا کنید 20بشم یا حداقل بالا18 ازتون عاجزانه می‌خوام دخترا لطفا برام دعا کنید حداقل یک دوتا صلوات از ته دل😔❤️ 

لایک کنید خوندید منم دعاتون کنم✨💖

یه صلوات برام می‌فرستی ؟مرسی مهربونم 💙🫂

عجب آدمی بود

آخه چرا این کار رو کرد و بعدش هم رفت

بعد دیدم یهو پیداش شد رو به روی در ماشین یکم وایساد و بعدشم نشست تو ماشین باکلاسش و رفت که رفت

هنوزم که هنوزه دیگه نیومده😂😂

دیگه خیلی از اون مسیر رفتم اومدم گفتم شاید دوباره بیاد ولی با اینکه دو سال میگذره🥲دیگه نیومده

🧡🤍تا روز کنکور تنها و تنها ۲۵۴روز دیگر✌️انشاالله رتبه زیر ۱۰۰دانشگاه تهران در رشته علوم تربیتی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا شاید بنده خدا شمارو با یه نفر دیگه اشتباه گرفته یکم دقیق شده فهمیده همون نیستی رفته پی کارش

از طرز نگاه مردمم واسه خودتون خواستگار میسازینا😂😂😂

خواستگاری آداب و رسوم داره😂

الان موندم تو دوراهی

نمی‌دونم چی کار کنم🥲

مورد داشتیم بارها تصمیم گرفتم بهش فکر نکنم ولی موقع بیداری و خوابم مشکل دارم

بارها خوابش رو دیدم

چند تا خواستگارمو واسش رد کردم

نمی‌دونم چی کار کنم

منم داره سنم می‌ره بالا

دیگه کم کم تو این روستا باید به فکر باشم

آخه شاید تو جوونی چون تو روستام موقعیت های بهتری پیدا شه

نمی‌دونم ولی انگار دیگه من درست بشو نمیشم که نمیشم😔

عزیزم از خیالپردازی دست بردار

یه روز به خودت میای میبینی همون موقعیتای خوبی هم که خواستگارت بودن رو از دست دادی

بیخیالش شو اون فقط یه رهگذر بوده

تو یه نگاه چجوری میشه آدماو شناخت اخه

یه لحظه صبر کن                                                          لا به لای شلوغی و کلافگی و سخت گرفتن های زندگی خواستم یه چیزی بهت بگم‌. یه نگاه به پشت سرت بنداز مثل همه ی روزایی که گذشت این روزا هم میگذره خواستم بگم حواست هست دیگه؟ ما یک بار زندگی میکنیم                                                 حالا ادامه بده :)💓🌱

می‌دونم زیاد منطقی نیست بودنم

ولی هنوزم که هنوزه متاسفانه هستم😔

تازگیا ظاهرم مثل اون موقع ها نیست

یکم شکسته و پیر شدم

دیگه مثل اون موقع ها جوون نیستم

صورتمم آفتاب سوخته شده

بدنم دیگه مثل سابق نیست حتی مغزم

سریع خسته میشم🥲

نمی‌دونم حس میکنم همون بهتر ازدواج نکنم

آخه انگار حس بدی برا ازدواج با بقیه دارم

اون رفته دیگه نمیاد پس توهم پاشو به خودت برس و اگه دوست داری یه تغییراتی ایجاد کن تو صورت و موهات

آره ولی چون با همین ظاهر بودم تقریبا که اومد و دید

گفتم زیاد تغییر های اساسی انجام ندم

آره ولی چون با همین ظاهر بودم تقریبا که اومد و دیدگفتم زیاد تغییر های اساسی انجام ندم

خب دیگه اگه قرار بود بیاد طی این دو سال یه سر میزد ، توهم بیخیالش شو و از زندگیت لذت ببر پاشو برا خودت کیک بپز بیرون برو حالت عوض شه یا هرچی که باعث میشه حالت خوب شه و انجام بده

الان موندم تو دوراهینمی‌دونم چی کار کنم🥲مورد داشتیم بارها تصمیم گرفتم بهش فکر نکنم ولی موقع بیداری ...

به خاطر یه خواب و خیال همین کارو بکن تا بهار خواستگار داشتنتم بگذره و تو بمونی و پشیمانی و تنهایی و صبح تاشب چله چی بگیرم خواستگار بیاد برام 😑

خدا رو چه دیدی شاید شد 🍀 ‏گاهی سوال پیش میاد که فلانی کلی کتاب خونده، چرا بازم افکارِ سطحی داره؟ شکسپیر زیبا جواب داده: مطالعه مانند خورشید باشکوه آسمان است که نمی‌توان با نگاههای گستاخانه در آن نگریست. کسانی که پیوسته به روی کتاب خم شده‌اند، چیزی جز تقلید پوچ از کتب دیگران نصیبشان نمیشود.