سلام گفتم که مختص سردرد دکتر نبردم همسرم بیخیاله ولی دکتر داخلی ی بار حالتهارو گفتم گفت شاید میگرنه
من و همسرم جلوی بچه دعوا میکنیم یعنی اون شعور نداره
و گاهی کمبود ویتامین باعث عصبی بودن کودک میشه که بچم مشکل عدم جذب داره ی مقداری ازاونم هست کلا استرس و اضطراب و گاهی گرسنگی باعثش هست و الانم گاهی من فکر میکنم چیزی نشده ولی سردرد که میگیره از بی اشتهایی و ساکتیش میفهمم فکر که میکنم میبینم اره فلان دعوا و قهر همسرم ناراحتش کرده سردرد شده یا غذا نخورده داد زدم اخه خیلی بدغذاست چندبار امتحان کردم ۵ ساعت هیچی نگفتم ندادم ی کلمه نگفته گرسنه ام بعدمیپرسم با مکث میگه اره منم حرص میخورم میگم زبون نداری بگی من هیچی نگم نمیگی مامان ی نون بده بعد با حرص میخوام توضیح بدم فلان کن یاد بگیر نگی فلان میشی کلا همش حرصه گاهی تقصیر خودمه ولی خیلی بهم فشارمیاد چون لاغرم هست کمبود داره فقط بده چیپس و پفک بخوره
دوهفته پیش ی دکتر اطفال بردم گفت تو بارداری زایمان شیردهی ی جا استرس داشتی اثر کرده گفتم تو همش داشتم مخصوصا زایمان و شیردهی گفت فقط هرروز با بچه ها بازی کنه به خورد و خوراکم کاری نداشته باش بهش استرس نده دکترش پیر بود مطب خلوت حس کردم شاید علمش به روز نیست بیمارنداره ولی درکل استرس بچمو قبول دارم باید مشاوره ببرم که درست حسابی پیدا نکردم یعنی میترسمم ببرم بچم فوق العاده باهوشه و لجباز میگم مشاوره هرچی بگه نکنه برعکسش کنه چون ازوقتی دکتره گفته ببر بیرون بازی کنه کلاس قرانشم نمیره
ببخشید از هرجا ی تیکه گفتم مثلا خواستم خلاصه کنم و منظورو برسونم ولی حس میکنم نشد
تو ی تاپیکتون دیدم بچتون بچه هارو میزنه شما دعوا میکنید این بدترش میکنه و همین یعنی پرخاشگره و خودتونم مثل من استرسی هستید بهتره مثل من به فکر مشاور باشید