2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم خوبین ؟تاپیکاتون خوندم در مورد سردرد بچه الان دیگ سردرد نمیشه؟ علتش چی بود؟؟ بچه من از دو ...

سلام ممنون ن گاهی هست وقتی غذا نمیخوره بی حوصله اس میفهمم سردرد داره ولی زیاد نباید بذارم بفهمه استرس دارم زیاد پاپیچ نمیشم میگم غذا نخوردی اینطوری شدی 

چیزی که فهمیدم هم از نخوردن هم از پرخاشگری سردرد میشه 

بدیش اینه اوایل ی دفعه سردرد میشد میگفت وای سرم همسرمم بیخیال خودمم میترسیدم ببرم عکس بگیرم به دکتری گفتم گاهی سردرد میشه هیچی نمیگفتن 

دکتر اخری گفت از استرسه تو بارداری زایمان خلاصه اثر کرده و داره 

بدبختی گرسنه میشه هیچی نمیگه چون بد غذاس اطرافیان میگن بذار گرسنه بشه خودش بخوادمیگم درک نمیکنه یا لج میکنه نمیگه سردرد میشه 

سلام ممنون ن گاهی هست وقتی غذا نمیخوره بی حوصله اس میفهمم سردرد داره ولی زیاد نباید بذارم بفهمه استر ...

سلام عزیزم الان ک ب اسم کاربریتون دقت کردم دیدم قبلا هم در این مورد صحبت کردیم ولی نمی‌دونم کدوم تاپیک من انقد استرسی هستم همش میام توی نینی سایت سرچ میکنم ببینم کدوم مامان مشکل مشابه من و داره 

پسر من از دوسالگی ک حرف نمی‌زد گاهی سرشو میگرفت میگف آخ آخ دیگ گفتن از کسی یاد گرفته

بزرگتر ک شد حرف میزد میگف مامان سرم در می‌کنه الآنم ک ۵ سالو نمیشه قبلا کمتر میگف ولی الان مثلا هر دوماه یبار

سلام ممنون ن گاهی هست وقتی غذا نمیخوره بی حوصله اس میفهمم سردرد داره ولی زیاد نباید بذارم بفهمه استر ...

شما آخر دکتر متخصص بردین برا سردردهاش؟

از چند سالگی شروع شد الان چند سالشه

سلام عزیزم الان ک ب اسم کاربریتون دقت کردم دیدم قبلا هم در این مورد صحبت کردیم ولی نمی‌دونم کدوم تاپ ...

سلام گفتم که مختص سردرد دکتر نبردم همسرم بیخیاله ولی دکتر داخلی ی بار حالتهارو گفتم گفت شاید میگرنه 

من و همسرم جلوی بچه دعوا میکنیم یعنی اون شعور نداره 

و گاهی کمبود ویتامین باعث عصبی بودن کودک میشه که بچم مشکل عدم جذب داره ی مقداری ازاونم هست کلا استرس و اضطراب و گاهی گرسنگی باعثش هست و الانم گاهی من فکر میکنم چیزی نشده ولی سردرد که میگیره از بی اشتهایی و ساکتیش میفهمم فکر که میکنم میبینم اره فلان دعوا و قهر همسرم ناراحتش کرده سردرد شده یا غذا نخورده داد زدم اخه خیلی بدغذاست چندبار امتحان کردم ۵ ساعت هیچی نگفتم ندادم ی کلمه نگفته گرسنه ام بعدمیپرسم با مکث میگه اره منم حرص میخورم میگم زبون نداری بگی من هیچی نگم نمیگی مامان ی نون بده بعد با حرص میخوام توضیح بدم فلان کن یاد بگیر نگی فلان میشی کلا همش حرصه گاهی تقصیر خودمه ولی خیلی بهم فشارمیاد چون لاغرم هست کمبود داره فقط بده چیپس و پفک بخوره 

دوهفته پیش ی دکتر اطفال بردم گفت تو بارداری زایمان شیردهی ی جا استرس داشتی اثر کرده گفتم تو همش داشتم مخصوصا زایمان و شیردهی گفت فقط هرروز با بچه ها بازی کنه به خورد و خوراکم کاری نداشته باش بهش استرس نده دکترش پیر بود مطب خلوت حس کردم شاید علمش به روز نیست بیمارنداره ولی درکل استرس بچمو قبول دارم باید مشاوره ببرم که درست حسابی پیدا نکردم یعنی میترسمم ببرم بچم فوق العاده باهوشه و لجباز میگم مشاوره هرچی بگه نکنه برعکسش کنه چون ازوقتی دکتره گفته ببر بیرون بازی کنه کلاس قرانشم نمیره 

ببخشید از هرجا ی تیکه گفتم مثلا خواستم خلاصه کنم و منظورو برسونم ولی حس میکنم نشد 

تو ی تاپیکتون دیدم بچتون بچه هارو میزنه شما دعوا میکنید این بدترش میکنه و همین یعنی پرخاشگره و خودتونم مثل من استرسی هستید بهتره مثل من به فکر مشاور باشید 

شما آخر دکتر متخصص بردین برا سردردهاش؟از چند سالگی شروع شد الان چند سالشه

از دو سه سالگی 

ی سوال پسرتون خودش غذا میخوره ؟ لباس عوض میکنه؟ 

وابستگیش به شما زیاده؟؟؟

از دو سه سالگی ی سوال پسرتون خودش غذا میخوره ؟ لباس عوض میکنه؟ وابستگیش به شما زیاده؟؟؟

بمن اصلا و ابدا وابستگی نداشت ولی الان چند ماهه ک اره شدید وابسته س 

من بچم چند روز خونه مامانم میشد یادش نمیومد منو! ک ی زنگ بزنه حتی مامانم میگف این بچه اینجا یادش نمیاد مامان بابا داره 

اما پریشب گذاشتمش خونه مامانم بخاطر اسباب کشی ک وسایلامونو جمع کنیم با شوهرم ساعت ۲ بزور خابوندمش یواشکی رفتیم ساعت سه نصف شب مامانم زنگ زد ک بیدار شده گریه می‌کنه مامانمو میخام خلاصه دیگ داداشم آوردش خونه ..

خوراکش خوبه خداروشکر خوب میخوره گاهی هم میگ خستم تو بده بهم 

لباسام اره خودش عوض می‌کنه

بمن اصلا و ابدا وابستگی نداشت ولی الان چند ماهه ک اره شدید وابسته س من بچم چند روز خونه مامانم میشد ...

خب بچه کوچیک مخصوصا شیر خشکی باشه درکی نداره وابستگی نیست مگر به شیرمادر

منم میذاشتم پیش مامانم منو یاد نمیکرد الان مامانم میگه گریه نمیکنه ولی حرفم نمیزنه تو میایی روحش تازه میشه دیگه نگه نمیدارم مگر دکتر برم نگه داره دربست تو خونم واسه اقا 

من بد ازشیر مادر گرفتم قبلش میگفتم بزرگ شدی باید شیرگاو بخوری تو لیوان مثلا خواستم ذهنشو اماده کنم ولی بدتر ترس جدایی از من گرفت ترس جدایی از شیر منه خر بی تجربه همین استرس و بیشتر کرد الانم لباس نمیپوشه میگه تو بپوشون فکر میکنه یاد بگیره ازم جدا میشه واسه این پرسیدم