2777
2789

شوهرم معلمه. سه سال پیش تو مدرسه جلسه ضروری داشتن همه مادرا رو گفته بودن بیان مدرسه برای جلسه خیلی ضروری. البته اداره گفته بود. موقع جلسه مادر یکی از بچه ها نیومده بود مدیر به شوهرم میگه بهش زنگ بزن بگو چرا نیومدی یه ۵ دقیقه بیا و برگرد باید یسری فرم ببری و فلان. شوهرمم زنگ زده به مادره اونم گفته نمیتونم بیام. شوهرمم گفته ۵ دقیقه بیشتر وقتتون رو نمیگیره یسری فرم هست باید پر کنیدو.. اونم میگه نمیتونم و قطع میکنه. شب همون روز به شوهرم پیام داد فکر نکن نمیدونم واسه چی اصرار میکردی بیام میخواستی منو ببینی!!

شوهرمم بهش گفت این چه حرفیه میزنید این جلسه از طرف مدرسه بود و همه مادرا بودن و..

بعد ازون یکی دوبارم باز جلسه داشتن ک مدیر خودش زنگ زده بود بهش بره ک باز زنه به شوهرم زنگ زد گفت فکر نکن نفهمیدم ک بخاطر اینکه منو ببینی مدیر رو مجبور کردی زنگم بزنه بیام. بعدش دیگه زنگهاش شروع شد اولا روزی ۱۰ بار زنگ میزد دیروز رفتم سر گوشی شوهرم دیدم ۲۰۰ بار زنگ زده. البته رو بلاکه شمارش

کاربری ۴ ساله ام ترکید.. بخاطر یه اعتراض مسالمت آمیز🤫🤫

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خییییلی عصبی شدم شوهرم ک اومد خونه گفتم شماره شوهرشو بده اونم شوهرش دوستش هست میگفت گناه داره و این زنه روانیه و... بزوووور شماره شوهرش رو گرفتم زنگ زدم بهش با عصبانیت گفتم دوساله زنت مزاحم شوهرمه روزی ۲۰۰ بار زنگ میزنه به شوهرم چی میخاد؟ اونم گفت خانمم بیماری روانی داره من حلش میکنم ببیخشید و...گفتم حلش نکنی میرم دادگاه. خلاصه تا شب دیگه با شوهرمم سرسنگین بودم. شب موقع شام داشت راجع به اینکه این زنه روانیه چرا جدی میگیریش حرف میزد یهو گفت بخدا بعضی وقتا زنگ واجب داشتم اینم هییییییی زنگ پشت هم میزد مجبور میشدم باهاش یکم حرف بزنم نصیحتش کنم ک زنگ نزنه ک خطم آزاد بشه

خییییلی عصبی شدم شوهرم ک اومد خونه گفتم شماره شوهرشو بده اونم شوهرش دوستش هست میگفت گناه داره و این ...

زنه روانیه یاخرابه؟

چ ربطی ب روانی بودن داره اخه کرم داره یارو

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉

اینو ک گفت یعنی نابود شدم گفتم یعنی چی ک مجبور میشدم باهاش حرف بزنم؟ میگفت ۲۰۰ بار پشت هم زنگ میزد گوشیو برمیداشتم بگم بخاطر بچت نکن و... یا فحشش میدادم ک زنگ نزنه. دیوونه شدم انقد داد زدم سرش زنگ زدم داداشم اومد اونم حرفامونو شنید گفت مقصر زنه اس و زنگ زد به شوهرش و داد و فریاد.اونم گفت گوشیو ازش میگیرم بخدا روانیه و....

ولی از دیشب قلبم داره میسوزه

انگار یه تیکه از وجودمو کندن.

بچه هام دیشب چقدر بی پناه بودن😭😭😭

اگه میخوای مطمین بشی باهم در ارتباط نبودن فقط اون یکبار بوده زنگ زده زنه روانی هست خیالت راحت باشه سیم‌کارت همسرت هرچیه تو همراه من یا ایرانسل من برو تو کار کردها سه ماه رو دربیار مشخص میشه به کی زنگ زده اگه قبلاً اصلا زنگ نزده باشه زنه روانی