2777
2789
عنوان

خواب رفتگی دست و پا

162 بازدید | 14 پست

دیشب توی خواب پام خواب رفته بود متوجه نشدم بلند شدم برم تب بچه مو چک کنم یهو خوردم زمین ،،،انگار پام فلج شد ،،،کسی تجربه مثه من داشته خیلی نگرانم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دو هفته پسرم آنفولانزا و تب و لرز گرفته بود خیلی استرس و کم بود خواب دارم ،،،احساس میکنم خودم هم یکم بدنم داغه رنگم هم پریده ،دو سه شبه که تو خواب خیس عرق میشم 

نشان از غلظت خونه ،صاف کننده خون بخور مثل زرشک و کاهو با سکنجبین ،و حجامت کن

کسانیکه در مورد استخدام آموزش و پرورش ، رشته تحصیلی ،سوال درس دینی و عربی ،مشکلات فنی ،مسائل دینی و طب سنتی سوال و یا آموزش و راهنمایی نیاز دارند به آیدی شاد با ایتای بنده مراجعه کنند.هدفم کمک به  رشد مادی و معنوی انسانهاست که سود آن به خودمون بر میگرده .من دوست ندارم ابنجا وقتم را تلف کنم و می‌خواهم اصلا به ایننجا برنگردم .این آیدی شاد @Mohammadrezamahmoodi و اینم آیدی اینا@Mohamadrezamm21

منم اینجوری بودم و خیلی هم درد ناک بود برای من. دست چپم درد میکرد همراه خواب رفتگی. منیزیم و کلسیم خوردم خوب نشدم. ولی دکتر برام امگا ۳. نوشت. خوردم خوب شدم. 

غربت کسی نباش که تو را وطن دیده است ....