2777
2789
عنوان

شوهرم شبا خونه خواهرش میخابه چون دزد رفته تو خونشون

| مشاهده متن کامل بحث + 7750 بازدید | 168 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگ تا دزدو نگرفتم برنامه همینه

😐 شاید دیگه نیاد اصلا 

اینو گرفت ،اتقدررر دزد داریم ،میخواد همشو بگیره😧 

حالا دزده بخواد بیاد خونه شما ،تکلیف چیه

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)
مگه استارتر چند تاست؟؟؟؟ضمنا اصولا دزد وقتی یه جا می‌ره برای بار دوم دیگه نمیره چون طرف دیگه حواسش ج ...

متوجه نشدم یعنی چی؟

فرضیه مسخریه 

اتفاقا چون بلده و به احتمال زیاد می‌دونه یه دختر تنهاست میره 

در تاپیک های پزشکی سوالات مشاوره‌ای میتونید منو تگ کنید 📌   موفق باشید 💚

تو حامله ای زن حامله هم نباید شب تنها باشه اولویت با خودته. خیلی دلش میسوزه خواهر شوهرت شبا بیاد خونه شما بخوابه یه مدت. بعدشم قفلا رو عوض کنن دوربین نصب کنند یا پنجره ها رو میله ای کنن. نمیشه که تا ابد بره اونجا محافظت کنه از خواهرش و زن حامله اش رو هم ول کنه به امان خدا. 

الان من مقصرم؟انسان نیستم؟خب چیکارکنم شمابگو

بنظرم بترسونش 

یارب نظرتوبرنگردد///خدایا به خداوندی خودت قسم بریدم دیگه مارو ازاین کابوس نجات بده توراجان ابوالفضل (ع) مارو ازاینجانجات بده برگردون شهرخودمون😭😭😭😭😭😭😭😭توروخدا دعام کنیدانتقالیم جور شه♡ خون میچکد از دیده در این کنج صبوری؛این صبر که من میکنم افشردن جان است🩹💔خدایامیشه بغلم کنی؟؟؟؟؟ خستممم کمکم کن... یاکاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی بحق اخیک الحسین(ع)😭مجنون حسینم ★مدیون ابوالفضل♥حقا که ابوالفضل العباس باب الحوائج♥صبح غلام عباسی شب غلامو شاه میکنه♥ ★★★زهرا نگاه میکنه کی عباس روصدامیکنه؟ حاجتش رو به حرمت عباس روا میکنه♥صل الله علیک یافاطمه(س)   یاالله یا رَحمنُ یا رحیمُ یا مُقَلِّبَ القُلُوبِ ثبِّت قَلبِی عَلی دِینکَ♥الهی یا فاطر بحق حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها عجل لولیک الفرج  السلام علیک یا علی بن موسی الرضا(ع) امام رضای رئوف و مهربون♥خدایاشکرت♥

خب راستش حق داره شما هم همینطور ولی خب اون دختر تک و تنهاست کیو جز برادرش داره دزده بلد کار شده ممکن ...

منم میدونم خواهرش هم حق داره

ولی خب اون خونه خواهراش بهش چسبیده ولی من تو این محله تک و تنهام

از طرفی من نمیتونم برم اونجا چون میدونم خواهر شوهرم راحت نیست،فعلا ی اتاق بیشتر نداره ،یه شب دوشب ک نیست،

منم میگم خب تاکی دوربین وصل کن یااونو بیار اینجایا بگو تا صدایی شد بهت زنگ بزننمیگ نه باید برم

من باشم اون شوهرو به صد قسمت نامساوی تقسیم میکنم به خدا 

بگو نوبت بزاره و هر روز یکی بره پیش خواهرش 

یه روز اون خواهر یه روز اون یکی خواهر و یه روز همسرت 

اگه قبول نکرد یه دعوای اساسی بنداز 

اصلا همین نصفه شبی خودتو به حال بد بزن و زنک بزن بکشونش خونه بگو دل درد دارم و تا بیمارستان بکشونش تا بفهمه زن باردار رو تنها نمیزارن برن خواهرو بچسبن