2777
2789

من با دوست پسرم سه ساله باهمیم ایشون شغلش ارز دیجیتال هست بعد یک ماشین کی ام سی خرید به قیمت دو میلیارد چکی خرید مامانمم درجریان هست که باهم رل هستیم دوست پسرم خانوادشو راضی کرد بیان به مامانم زنگ بزنن برا خاستگاری ک مادرش زنگ زد بع مامانم ولی بابام گفت ایشون شغل نداره نمیخادبیادخاستگاری چون شغلش ارز هست حالا دوست پسرم بهم گفته بود من چک ماشینمو بدم شغل ازاد میزنم حالا امشب دوست پسرم بهم گفت میخام ماشینمو بفروشم ومنم خیلی ناراحت شدم چجوری به مامانم بگم میخاد ماشینو بفروشه به نظرتون به دوست پسرم بگم به مامانم هیچی نگم ؟که بعد باز ماشینو بخره چیکار کنم حالم بده دوست پسرم میگ چون اللن هیچکس نمتونه سود ماهانشو نقد کنه من مجبورم ماشینمو بفروشم که بقیه نقد کنن

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بنظرم ازدواج با همچین ادمی خیلی ریسکهقبل از اینکه با مامانت حرف بزنی رو انتخابت فکر کن

چرا؟ 

لطفاً زیر 22 سال در تاپیکهای من شرکت نکنند، با تشکر. چون تجربه هاشون کاملا متفاوته.                وقتی به این فکر میکنم که یه عده از آدما وااااقعا فاقد درک و فهم و شعور هستند، خیییلی از این دنیا میترسم.     آقایون، درخواست دوستی ندید. و از این کارِتون خجالت بکشید.            یک نکته برای همه ی عزیزان: لزومی نداره همه جا عقده ای بودنتونو جاااار بزنید (خطاب به هرکس که عقده ایه و با عقده هاش دیگرانو آزار میده)                      کاربر جدید نیستم دوستای گلم

ای خدا بگم چیکارت کنه حق با  پدر ومادرتع نگاه کن الان بخاطر طلب مردم باید ماشینشو بفروشه بورس ودیجیتال اکثرا ضررههه ،ومطمعن باش  یجور خودشون رو نشون میدن همچین ادمایی که استاد این کارن 

بنظرم ازدواج با همچین ادمی خیلی ریسکهقبل از اینکه با مامانت حرف بزنی رو انتخابت فکر کن

الان چجوری به مامانم بگم حس میکنم مامانم ناراحت شه بنظرتون نگم به دوست پسرم بگم میخام مامانمو نگم ولی بعد تو ماشینو بخر

ارز دیجیتال که هممون داریم توخونه توگوظی باهاش کار مبکنیم به نظرم به خاطرش اصلا ریسک‌نکن بزار ببین ب ...

من خودمم عاشقش شدم حالم بد میشه بخام ولش کنم خودشم از یک طرف ناراحته

من ۲۲دوست پسرم ۲۵ میگفت شغل کافی شاپ بزنم

به همین راحتی نیست

اگه دوسش داری بهش بگو واسه ایندتون قشنگ برنامه بریزه و شماروهم درجریان بذاره

به هرچیزی که آسیبی زنی آن چیز جان گیرد..🕊️