2777
2789

مصرف پنج سال کورتون پدر دندون هامو دراورد البته ژنتیکی هم جنس دندونامون ضعیفه الان تعدادزیادیش کشیدم و باید متاسفانه ایمپلنت کنم . قبل عید واحدی ۱۷ت شده۲۷ م و ۲۰ت شد ۳۰ ت و واقعاااا مخم رد داده . الان منشی دکتر میگه میتونی از تخفیف جشنوارمون استفاده کنی کره ای بزاری ۱۵ ت من شرایطم خاصه نمیتونم جنس ضعبف هم بزارم خدانکرده بدنم پس بزنه.

یا زود خراب بشه چون جراحی برام های ریسک کلا 😢😢

کسی میدونه تفاوت این برندا چیه چه فرقی واقعا دارن ؟!

اصلا اخه چیز خاصی نیست تا جاییکه دیدم یه فلز کوچک که همشون هم توش پلاتین بکار.رفته 🙁

منم کره گذاشتم فرقی ندارن دکتر ام گفت قیمت ها بر اساس کشورهاس نه جنس هامنم مشکل ایمنی دارم و روماتیس ...

جدی چقدر خوب خداروشکر میشه بگی کی بوده و واحدی چقدر دکترتم اگر راضی معرفی کنی ممنون میشم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جدی چقدر خوب خداروشکر میشه بگی کی بوده و واحدی چقدر دکترتم اگر راضی معرفی کنی ممنون میشم

گل ام من تبریز ام

پنج سال میشه ایمپلنت کردم

من چون قسطی کردم دقیق یادم نیس دو تاش حدود ۱۵ تموم شد با روکش و اینا

اسم دکتر ابراهیم تقوی هست

خیییلی گرون کرده کلا کارش زیبایی دندونه اسم در اورد الان خدا تومن میگیره

گل ام من تبریز امپنج سال میشه ایمپلنت کردممن چون قسطی کردم دقیق یادم نیس دو تاش حدود ۱۵ تموم شد با ر ...

اهان درسته . واقعا خیلی قیمتا بالا رفته ابنچتد سال . ولی ممنون که نظرت گذاشتی برام عزیزم . دکترا تا معروف شن حریص میشن متاسفانه 😔

اهان درسته . واقعا خیلی قیمتا بالا رفته ابنچتد سال . ولی ممنون که نظرت گذاشتی برام عزیزم . دکترا تا ...

دکتر من به جوری پول درمیاره میگه هر شیش ماه شاسی بلند عوض میکنم !!! دور اروپا میبره خانوادش رو فقط تفریح

عزیزم کدوم شهری من تازگی تو اسلامشهر ایمپلنت کردم قیمتش مناسب بود کارشونم واقعا راضیم

آدرس و شمارشو میزارم خواستی تماس بگیر ازشون سوال کن

اسلامشهر ، بهارستان ، گلستان ، فلکه اول(ارغوان) ، ساختمان ارگ ، طبقه ۵
شماره های تماسشون : 02140551700 - 09904055517 - 09031032709

دکتر من به جوری پول درمیاره میگه هر شیش ماه شاسی بلند عوض میکنم !!! دور اروپا میبره خانوادش رو فقط ت ...

ماشالاشون باشه 😄والا هنر نمیکنن از بس دستمزدشون بی رویه بالاست 

خدالعنتشون کنه 😐😔

به خدا کل دندونام خرابه هزینه هاش انقدربالاس جرت نمیکنم برم دندون پزشکی بی ناموسا میدونن یکی از حیاتی ترین نیاز بدن به دندونه خاک توسرشون تف به بیشرفی بی وجدانیشون 🤦‍♀️🤦‍♀️😔😔

خدالعنتشون کنه 😐😔به خدا کل دندونام خرابه هزینه هاش انقدربالاس جرت نمیکنم برم دندون پزشکی بی ناموسا ...

واقعا من الان حدود ۳یا ۴ ساله باید ایمپلنت کنم تعدادشم زباده سنمم جوری نیست روش دیگه جواب بده و خدا میدونه چقدددر اذیت شدم الان هم با وام و قرض و... اقساط باید برم زیربارش نه اعتماد بنفس برام مونده نه معده چون جویدن مختله 😔😔😔😔🤕🤕🤕

واقعا من الان حدود ۳یا ۴ ساله باید ایمپلنت کنم تعدادشم زباده سنمم جوری نیست روش دیگه جواب بده و خدا ...

دلم میخواد برم کل دندون پزشکی رو مطبشون رو اتیش بزنم به خدا ی عمر ادم کار میکنه بعد میاره میده به این بیشرفا بی وجدان که فقط پول میتیغا از ملت کل دندونامو دندونپزشک ح روم زاده خراب کرد کلی هم هربار بابتش هزینه دادم الان همشون ریخته یا شکسته یا زده به دندونای سالمم باید برم ایمپیلنت کنم 

دلم میخواد برم کل دندون پزشکی رو مطبشون رو اتیش بزنم به خدا ی عمر ادم کار میکنه بعد میاره میده به ای ...

واقعا متاسف میشه ادم میفهمم چی میگین چون خودم از ۱۳ سالکی دندونپزشکی بودم 😌😌