2777
2789
عنوان

پدربزرگ فقیر

372 بازدید | 30 پست

بچه ها پدربزرگم مادربزرگم من خیلی فقیرنشین درحدی که پول گوشت نون شون به سختی میرسه من خودم تازه ازدواج کردم اجاره نشینم درحد 200 تومن بیشتر نمیتونم چیزی براشون بخرم من خیلی وقته نرفتم سر بزنم چون یک ساعت که میرم سر بزنم میگه پول داری قرض بدی دلم میسوزه چون ندارم بزا همین نمیرم خونشون حتی چند دقیقه به نظرتون من باید چکارکنم عذاب وجدان دارم که نرفتم سر بزنم

الهی بگردم ایشالا خداکمکشون کنه🥺

مامان بابات یا بقیه نمیتونن کمک کنن؟؟ 

شما به اندازه وسعت کمک کن ایشالا خداهم به شما هم به اونا برکت بده💔

(اگه سوال شرعی داشتین  تاجایی که بلد باشم جواب میدم  مخصوصا درمورد احکام بانوان )راستی راه چاره واسه شپش قطره کیمیا هست سوال داشتید  تو یکی از تاپیکام بپرسید❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دایی خاله ای عمه ای عمویی چیزی نداری بگی کمکشون کنن

یا پدر مادرت

چقد دلم سوخت براشون بمیرم الهی😞

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

چرا ولی خیلی کم

خب همونم خوبه بهتر از هیچیه😥

(اگه سوال شرعی داشتین  تاجایی که بلد باشم جواب میدم  مخصوصا درمورد احکام بانوان )راستی راه چاره واسه شپش قطره کیمیا هست سوال داشتید  تو یکی از تاپیکام بپرسید❤️