2777
2789
عنوان

دیگه بااین علائم قطعا حاملم

| مشاهده متن کامل بحث + 443 بازدید | 57 پست
دقیقا منم کاش یه دارویی باشه نجاتموم بده خیلی اذیتم همسرمم درک نمیکنه شرایط بدی میگذره برام 😔

بدبختی اینه من پریودیمم سنگینه خون ریزی شدید دارم و کمخونی وخیم دارم خودم 

«ای حضرت چاره ساز ،حسین ،حسین ،حسین » « کار منم راه بنداز ،حسین ،حسین ،حسین »

می‌تونه از استرسم باشه

اره به دوستمون گفتم من همیشه هرماه استرس حتی موقع اقدام داشتم این ماه گفتم هرچی خدابخواد

نبسته ام ب کس دل نه بسته کس ب دست ول😐

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گلم میگی ۲ روز تا موعدت موندهمنم‌تمام این‌علائم رو هر ماه دارم یعنی میمیرم‌ و زنده میشم‌ حالا نمیدو ...

اره دیگه هربدنی یه فرمه متوجه ام چی میگید

بدبختی اینه من پریودیمم سنگینه خون ریزی شدید دارم و کمخونی وخیم دارم خودم

دقیقا منم همینم 

اتفاقا الان روز سومم هست دارم میمیرم علائم‌هنوز باهامه سرگیجه و سردرد و حالت تهوع و مزه دهنم تلخه شدید 

شدید هم خونریزی دارم 😔😭

♻️کارما♻️
منم علایم دارم دو روزه عقب انداختم بی بی صبح زدم منفی بود تا چند دقیقه پیش داشتم گریه میکردم از فکر ...

قربونت برم انشالله که خدا ماروهم لایق بدونه🥹♥️

اره به دوستمون گفتم من همیشه هرماه استرس حتی موقع اقدام داشتم این ماه گفتم هرچی خدابخواد

اصلا بهش فکر نکن استرس خودش نمی اره لانه گزینی بشه نباید دلشوره داشته باشی به یه چرت بگیر اینطوری راحتتر باردار میشی زیاد تعداد رابطه هاتو حساب کتاب نکن اینطوری بدتر استرس میگیری ریلکس باش فقط زیاد گرمی بخورید تو اقدام

تنهاکسی که یکم امید داد♥️🫠

عزیزدلمی من ۷ماه اقدام بودم همشم منتظر یه شب همسرم سرکاربود اومدم دراز کشیدم سرجام انقد گریه کردم. گفتم خدایا من که زدم بیخیالی میدونم هیچ دستی بالاتراز دست تونیست خودت اگر میدونی لیاقت مامان باباشدن داریم بهمون نینی بده اگر میشه لطفا دوقلو بده🥺❤💎ماه بعدش باردارشدم سردوقلوهام باورم نمیشد هزارو یک مرتبه شکر انشالله خدادامن شما هم سبز کنه عزیزم