2777
2789
عنوان

خانمایی که زایمان طبیعی داشتید

104 بازدید | 9 پست

چیزی تا زایمانم نمونده تو این نه ماه چون ای وی اف بودم و سقط داشتم استراحت بودم ولی دلم میخواد زایمان راحتی داشته باشم چیکار کنم ؟؟ماما همراه گرفتم بهم مشاوره داده و چند تا ورزش حالا میخواستم بازم از تجربه هاتون بهم بگید ممنون میشم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

روغن کرچک و شربت غلیظ زعفرون تو همین سایت شنیدم.ولی ب نظرم بیمارستان باید نزدیک باشه . منم میخوام ماما بگیرم شرایطشو توضیح میدی چ طور گرفتی و چقد هزینش شد. اگ مجبور ب سزارین شدم و مثلا خدایی نکرده کیسه آب پاره شه دیگ احتیاجی ب ماما ندارم یعنی دیگ طبیعی نیستم ک.اینجوری باید پولشو بازم پرداخت کنم؟بیمارستان دولتی میری دیگ.

❤خاله جونا برا تو دلیم ی صلوات میفرستید سالم بیاد بغل مامانش❤

ماما همراه فقط برای زایمان طبیعی هست؟!!؟؟

خدایا  خیلی  ممنونم که همیشه هوامو داری  خدایا زندگیمو به خودت سپردم ممیشه یه پول قلمبه بفرستی برامون که خونه بخریم  جایزه ای چیزی با خوشحالی به دست بیاریم و خرجش کنیم  یه خونه150 متری  دوتا اتاقخخواب اشپزخونه شیک دلباز روشن
روغن کرچک و شربت غلیظ زعفرون تو همین سایت شنیدم.ولی ب نظرم بیمارستان باید نزدیک باشه . منم میخوام ما ...

اینجا شهر ما هزینش ۳۵۰ تومن ۵۰ هم اول برای مشاوره و اموزش ورزشو اینا میگیره بعدقرار داد میبندی اونم باید کلا مشکل سوال داشتی جوابتو بده هر ساعت از شبانه روز کلا در اختیارته حالا اگه سز شدی همون لحظه که رفتی بیمارستان حدودا ۲۰ در صد قرار داد برای اون میشه بقیه برمیگرده بهت ولی اگه اومد بیمارستان چند ساعت گذشت و مجبور به سز شدی همه مبلغ برای خودش میشه چون زحمتشو کشیده بلاخره