2777
2789
عنوان

یک هفته اومدم خونه بابام

316 بازدید | 20 پست

به خاطر بداخلاقیای همسرم ....خیلی اذیتم میکنه

سر هرموضوعی مخصوصا کارای خونه ..

شدید...جوری که تحملش زجر آور بود 

چند ساله تحملش کردم ولی بدتر شده..

من خونمو ترک کردم 

حالا چی میشه 

نه زنگ زده نه پیامی داده...

منم طلاق میخوام چون میدونم

هرگز عوض نمیشه بدترم میشه

طلاهاتو آوردی با مدارکتو؟

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا خونتو ترک کردی....اونم عدم تمکین میزنه به ضررت میشه....بدون مدرک چجوری اخه میخوای طلاق بگیری

دختر کاپشن صورتی با گوشواره های قلبی💔ایران جانم عاشقتم💚لعنت بر وطن فروش خائن🖤درخواست دوستی نده قبول نمیکنم گلم💛

قبل طلاق این ۳تا سوال رو از خودت بپرس اگه هر ۳تاش جوابش نه بود اونوقت طلاق بگیر 

آیا توی زندگی کنارش آرامش داشتی یا فقط از سر لجبازی خونه رو ترک کردی ؟

آیا مطمئنی درست بشو نیس این زندگی و نمیخوای تلاش کنی برای بهتر شدن زندگیت و از مشاور کمک بگیری ؟

آیا سر تصمیمت هستی و حمایت خانواده رو داری و میدونی با جدایی روزگار بهتری پیدا میکنی و شانست برای زندگی بهتر بیشتر میشه؟؟؟ 

من حتی توی اوج فروپاشی خودم سعی کردم حال یکی دیگه رو خوب کنم، متاسفانه خیلی مهربونم و دل رحم ( -_-)درخواست دوستی پذیرفته نمیشود حتی شما

چجوری سر کار خونه دعوات میکنه

انگار کلفتشم کنیزشم ...

یکسره داد میزنه..

هنوز غذا تموم نشده میگه بازم باید بگم جم کن سفره رو

بگم همسایه بیاد جم کنه...

فک کن سر هر موضوعی گیر میده ...توهین میکنه ...

خیلی سخت بود تحملش داشتم خفه میشدم از بداخلاقیاش

میدونم خسته شدی ولی پروسه طلاق واسه زن بدون مدرک واقعا  سخته...اگر تصمیم جدی داشتی واسه طلاق قبل از بیرون زدن از خونه ای کاش با وکیل مشورت میکردی که ضرر نکنی

دختر کاپشن صورتی با گوشواره های قلبی💔ایران جانم عاشقتم💚لعنت بر وطن فروش خائن🖤درخواست دوستی نده قبول نمیکنم گلم💛

قبل طلاق این ۳تا سوال رو از خودت بپرس اگه هر ۳تاش جوابش نه بود اونوقت طلاق بگیر آیا توی زندگی کنارش ...

خانوادم هستن خداروشکر...براشون توضیح دادم غیر قابل 

تحمله شوهرم اوناهم قبول کردن خداروشکر

خانوادم هستن خداروشکر...براشون توضیح دادم غیر قابل تحمله شوهرم اوناهم قبول کردن خداروشکر

به هرحال بازم زود تصمیم نگیر مخصوصا شما ک بچه هم داری 

استرس و اضطراب جدایی داغونشون میکنه 

با یه مشاور صحبت کن و ازش کمک بخواه ب همسرتم بگو زندگی رو ب نابودی نکش بیا و درستش کنیم 

من حتی توی اوج فروپاشی خودم سعی کردم حال یکی دیگه رو خوب کنم، متاسفانه خیلی مهربونم و دل رحم ( -_-)درخواست دوستی پذیرفته نمیشود حتی شما