2777
2789

آقا من رفیق زیاد دارم ولی معرفتی که اینا گذاشتن اصن چشامین خب؟ فائزه بلاخره جور شد و خب الان باهمیم میدونین که مدیونتونم ماچ به همتون فائزه که اصلا آنقدر مهربون و خوش ذوق بود که قلبممم و ایلین که اصن حرفه ای ترینهههه مخش خوب کار می‌کنه🥲😂بهیم که ماچ بهش دیگه کلی کمک کرد خیلی بام مهربونه بود کلی دوسش دارم 💘💋همتونو دوست دارم البته ماچ 🥲💘

@بهی 

@فائزع

@دخترباران_تاریکی (فقط تورو تونستم تگ کنم😭😂)

اگه بت نمیگم دلیل نمیشه که دوست ندارم فقط بلد نیستم چطوری بگم:))

وای ننه الهیییی دورت بگردممممم خیلییی خوشحال شدمم اصلا قلبممممم اکلیلییی شددد خوشبخت بشی دورت بگردمممممم انشالله بهتریییننن ها برات اتفاق بیوفتهههه😍😍😍😍❤️❤️❤️ببین بهتریننننن خبرررر روزم بودددددد خرررذوق شدمم اصلااا من رفتم برقصم😍❤️😂😂وای خیلیی حال داد بهممممم خیلیی خوشحالم برات نمیدونیی چق خوشحالم کردی😍❤️

...🖤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای ننه الهیییی دورت بگردممممم خیلییی خوشحال شدمم اصلا قلبممممم اکلیلییی شددد خوشبخت بشی دورت بگردمم ...

ذوقشو قربونت برم 

راستش احتمالا باهاش کلا کات کنم واقعا تو مخمه واقعا اذیتم میکنه یعنی ماجرا طولانیه ولی حس میکنم ما دوتا اصلا اصلا به درد هم نمیخوریم

وای ننه الهیییی دورت بگردممممم خیلییی خوشحال شدمم اصلا قلبممممم اکلیلییی شددد خوشبخت بشی دورت بگردمم ...

کنکورتو و نتیجشو اینارو بیایی بهم بگیاااا

ذوقشو قربونت برم راستش احتمالا باهاش کلا کات کنم واقعا تو مخمه واقعا اذیتم میکنه یعنی ماجرا طولانیه ...

خدانکنهه. چی بگم🙂 اگه میبینی اذیت هسی تحمل نکن

من سه سال تحمل کردم تهش شد خیانت و یکماهه کات کردم🙂

نمیدونم چرا پیامتو الان دیدم

...🖤