خب سلام من همیشه دوس داشتم ک خادم الرضا بشم و یه روز خیلی شانسی یه جا دیدم درحال عضو گیری خادم هستن و من از بهمن ماه تا الان خادم الرضا هستم با افتخار😎💚تواین چندماه خیلی معجزات دیدم از کسی ک تومار داشت کسی که اعدامی بود کسی ک بچه میخواست و...خب منم بیشتر عاشق امام رضا میشدم(البته بگم که من مشهد نیستم تو شهرخودمون هادم هستم) تا اینکه دهه کرامت از امام رضا خواستم مثل بقیه هم ی نشونه سرراهم بزاره ک منم بدونم حواسش بهم هست و باعشق بیشتر خادمی اقاجون رو کنم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
ببین همشون ردت کنن شک نکن امام زمان ردت نمیکنه یقینی بخت میگم ختم قران به میت امام زمان بردار بعد هر ...
ممنونم عزیزم شاید قسمت اینطوری بوده که شما باید این حرف و بهم بگید حتما از فردا بهش عمل میکنم فقط خدا کنه که حداقل امام زمان ردم نکنن به حالم خودم نزارن که حداقل مثل شما یه نشونه ای چیزی سر رام بزارن برای اینکه حداقل بتونم تحمل کنم قلبم آروم بگیره
اولا التماس دعا دارم برای سلامتی و آرامش مامانم دعا کن
و برای نی نی دار شدنم
دوما معنی کلمه انشاالله و ان شإالله رو سرچ کن تفاوتش رو ببینی
این نوع نگارش کلمه انشاالله معنی بدی داره و با اون منظوری که میخواید برسونید خیلی فرق میکنه
#خلیج فارس تا همیشه🇮🇷 من از اون دسته آدم هایی هستم که نه مذهبیا قبولش دارن نه غیر مذهبیا ولی سعی میکنم پایبند به دینم باشم❤️لطفا اگر طرز فکر متفاوتی با من دارید بدون حرف اضافه از پیامم رد شید نیازی به تمسخر یا اثبات دیدگاه شما ندارم و معمولا حوصله جواب دادن ندارم ولی تاجایی که بحث رو فرسایشی نبینم و حوصله داشته باشم جواب میدم✌️اگه جایی از دستم دلخور شدی لطفا بهم بگو شاید مقصر بودم و لازمه ازت عذرخواهی کنم♥️تا اینجا که اومدی برای حل مشکلات زندگیم یه صلوات میفرستی😘💚وقتی درخواست صلوات لایک میکنم براتون صلوات فرستادم و التماس دعا دارم💚 اگه سوال شرعی یا دینی داشتی پاسخگویی شرعی حرم امام رضا رو بگیر۳۲۰۲۰ـ۰۵۱💚 درخواست دوستی نمیپذیرم اگر مورد خاصی بود توی تاپیک هام بگید با هماهنگی درخواست بدید
چشم حتما عزیزم خیلی ممنون که راهنمایی کردین عزیزم🫂
خواهش میکنم عزیزم 🙏❤️
#خلیج فارس تا همیشه🇮🇷 من از اون دسته آدم هایی هستم که نه مذهبیا قبولش دارن نه غیر مذهبیا ولی سعی میکنم پایبند به دینم باشم❤️لطفا اگر طرز فکر متفاوتی با من دارید بدون حرف اضافه از پیامم رد شید نیازی به تمسخر یا اثبات دیدگاه شما ندارم و معمولا حوصله جواب دادن ندارم ولی تاجایی که بحث رو فرسایشی نبینم و حوصله داشته باشم جواب میدم✌️اگه جایی از دستم دلخور شدی لطفا بهم بگو شاید مقصر بودم و لازمه ازت عذرخواهی کنم♥️تا اینجا که اومدی برای حل مشکلات زندگیم یه صلوات میفرستی😘💚وقتی درخواست صلوات لایک میکنم براتون صلوات فرستادم و التماس دعا دارم💚 اگه سوال شرعی یا دینی داشتی پاسخگویی شرعی حرم امام رضا رو بگیر۳۲۰۲۰ـ۰۵۱💚 درخواست دوستی نمیپذیرم اگر مورد خاصی بود توی تاپیک هام بگید با هماهنگی درخواست بدید