2777
2789
عنوان

صدای بلنددددد

| مشاهده متن کامل بحث + 250 بازدید | 36 پست

اتفاقا اینکه جایی میری بچه مریض شه عادیه هیچ مساله ی سخت و سنگینی هم نیس 

اینقد مریض میشم تا بزرگ شن این فسقلی ها

اسمان فرصت پرواز بلندیست ولی...قصه این است چه اندازه کبوتر باشی....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به خدا اگه جوابشم بدم قهرمیکنه باید برم منت کشی چون خودش اصلا نمیاد آشتی کنه.... حالا بااین وجود خوب ...

خواهر شوهرت دروغ نگفته چون شوهرت دنبال بهونه هست و این هم بهونه ای میشه براش اما قرار نیست تا عمر داری نری چون ممکنه بگن این طور 

من باشم میرم و اگرم اصلا حرفی بزنن وایمیستم و از حقم دفاع میکنم قرار نیست شما تا ابد خونه بابات نری چون صداش بلننده یا مثلا مامانت فلان میگه تا پدر و مادر هستن از وجودشون بهره ببرین به هیچ وجه اجازه نده کسی این نعمتو ازت بگیره اونم به هبانه های واهی اگر خودش الان مادرش صد تا عیب داشت بازم میرفت و توام نمی تونستی حرفی بزنی

ببخشید البته اما شوهر ندید پدیدی دارین بچس دیگه والا صدای بابای منم بلنده من بچم هیچیش نشد بهونه های ...

ازشانس بد من 4 سالم که بوده اوریون گرفتم شنوایی گوش راستم کم شده حالا میگه باور کن بابات بلند حرف زده به خاطر اونه منم میگم بابا من اوریون گرفتم ....

ازشانس بد من 4 سالم که بوده اوریون گرفتم شنوایی گوش راستم کم شده حالا میگه باور کن بابات بلند حرف زد ...

خب مردا گاهی اوقات چرند زیاد میگن شما نباید اجازه بدی اصلا محل نده بگو باشه میگم اما نگو بهرحال پدر و مادر نعمت تکرار نشدنی هستن خدای نکرده روزی که نباشن بابت این حرف امروز یا نرفتنت حسرت میخوری پس تا هستن برو بهشون سر بزن چون حقشونه وگرنه نه آب و نونشون از شما میاد نه هیچ

بچه ها ازهمتون ممنون بابت راهنماییتون میرم ولی دعا کنید مریض نشه وگرنه دیگه نمیتونم برم صدای بابامم ...

دقیقا کارت درسته مراقبش باشه انشالا چیزی نمیشه حتی اگر هم شد با اعتماد به نفس بگو ربطی به خونه بابات نداره و تو خونه خودتون کسل بوده نزار به این بهانه های واهی خونه بابات رو منع کنه شوهر ت موفق باشی