2777
2789
عنوان

صدای بلنددددد

250 بازدید | 36 پست

سلام خانوما من به مشکل برخوردم الان اروقتی زایمان کردم 48 روزه خونه مامانم نرفتم بیچاره مامانم همش میومد اینجا کمکم و میرفت حالا بعد 48 روز میخوام امروز برم شوهرم میگه بابات باصدا بلند حرف میزنه بچه گوشش درد میگیره بریم شب برگردیم من میگم حداقل دوروز بمونیم اونم میگه پس به بابات بگو آروم حرف بزنه اما من روم نمیشه چیکارکنم:(

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بابا بچه اصلا براش مهم نیست راحت میخوابه اتفاقا اگه همیشه تو محیط ساکت بخوابه با کوچترین صدا بیدار میشه تو شلوغی اگه بتونه بخوابه عین خیالشم نیست

psychometrist.ir  (تست های شخصیت و روانشناسی و پرسشنامه  ) 

اولامبارکااااا باشه...دوما گناه داره بابات  که بری بگی اروم حرف بزن.مگه اینکه نی نی ات خوابه باشه.اونم بازم به مامانت بگو بهش بگه ..به دلش برنخوره...سوما بزار بچه ات به صدا عادت کنه وگرنه جایی بری مجلسی چیزی خودت اذیت میشی.

ینی خیلی بلند حرف میزنه؟مثلا چه قد؟چه دامادی.. 

نمیدونم والا به نظرم معمولی وقتی میخواد قربون صدقه اش بره یذره صداش میره بالا حالا بچمم اصلا گریه اینا نمیکنه اروم نگاش میکنه میخنده...دامادبدی نیست اما بعضی اوقات ایرادای بنی اسرائیلی میگیره

عزیزم به همسرتون بگید که نیاز دارید یه مدت هر چند کوتاه کنار خانوادتون باشید 

بعد هم بگید بچه ها تو محیط شلوغ باشن عادت میکنند و اذیت نمیشن 

صدا هم دست ادم نیست که کنترلش کنه 

لابلای گل سرخ .. در میان کوچه سبز خیال .. شادیت حس قشنگیست .... که من میطلبم

بنظر من عزیزم تحت هیچ شرایطی مستقیم و غیر مستقیم این حرف رو نزار به گوش پدر یا مادرت برسه ممکنه دلشون بشکنه

اگه دوباره شوهرت این حرف رو زد دست پیش رو بگیر بگو وااااا کی گفته صدای بلند روی بچه اثر میزاره 

بعدش هم من دخترش هستم اگه قرار بود مشکلی پیش بیاد برای ماها پیش اومده بود 

یه ذره هم بعدش قیافه بگیر متوجه حرف بدش بشه 

نمیدونم والا به نظرم معمولی وقتی میخواد قربون صدقه اش بره یذره صداش میره بالا حالا بچمم اصلا گریه ای ...

بچه ات دختره .ناز باباشه دیگه...زن داداش من منو دعوت داده بود بعد سالها خونشون نهار.شوهرم میگفت دخترمو نبر پسر بچه دارن.من اینجوری شدم😮😮😮😮دختر ما ۱سالشه 

پدرتون واقعا صداشون بلنده؟ یا شوهرتون خیلی حساسه

شوهرم که حساس هست مثلا بیچاره مامانم به زبون بچگونه به دخترم گفت مهرشانا میگه عه مامان مهرشانا چیه مهرسانا بااین که مامانم داشت بچگونه باهاش حرف میزد 

اره نگو دلشون میشکنه نمیش که همیشه ازشون دورشون کنی بلاخره نوشونه دوسش دارن اگه تا حالا با صدای پدرت گریه نکرد بچه مشکلی نیست بگو وقتی بچه گریه نمیکنه با صدای بابام اذیتش نمیکنه دلیلی نداره گوش درد بگیره یا شما ناراحت شین 

psychometrist.ir  (تست های شخصیت و روانشناسی و پرسشنامه  ) 
شوهرم که حساس هست مثلا بیچاره مامانم به زبون بچگونه به دخترم گفت مهرشانا میگه عه مامان مهرشانا چیه م ...

چقدر ریز بین و حساس هست شوهرت 

البته شوهر منم گاهی وقتا از این گیرای مسخره میده ها 

یهو دو ماه نمیاد خونه مامانم اینا میپرسم چرا میگه مثلا فلان دفعه منو زیاد تحویل نگرفتن منم سبک نیستم بیام