2777
2789
عنوان

سرم کلاه گذاشتن😮‍💨😭

236 بازدید | 24 پست

من اگه دلم واسه کسی سوخت

داشتیم میومدیم تو ماشین پسر بچه ۶ یا ۷ ساله دیدم اوضاع وخیم لباسا پاره و داغون

با مامانش داشتن جوراب می‌فروختن

گفت ۷ تا جوراب مردانه میده ۲۰۰

کارت دادم ۲ میلیون کشیدن و تو جمعیت جیم شدن

و دیگه دلم واسه هیچکی نخواهد سوخت

یک عدد نی نی آخرین مدل ۲۰۲۴ تو شکممه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اه چه بد

و ما ریشه‌هایِ تَنیده از اُمیدیم🌿✨.️                             🪴اللهم عجل لولیک الفرج🪴امروز مورخ۱۴۰۴/۳/۱۶ =عیدقربان من چند تا حاجت خیلی خیلی  بزرگ دارم ❤️🤲امیدوارم بشه تاعیدقربان سال بعدی به همشون رسیده🪴🥰باشم الان یسره درحال تلاش توکل توصل و....هستم اگ این بیوگرافی خوندی برام دعا کن!!ممنون میشم اجرت با امام حسین ع🏴💖🌱 راضیم به رضای تو یارب🙏🦋

گاهی وقتا فقر زیاد موجب به دزدی هم میشه شاید واقعا نیاز داره

من خودم اون پولو بیشتر می خواستم واسه سیسمونی بچه کنار گذاشتم

اگه می گفت کمک می خواست شاید ۵۰۰ می دادم می گفتم صدقه باشه

دزدید 

چه بد هیچ وقت کارت به مغازه دار نده چه برسه دست فروشرمز بگی فرار می‌کنند بعضیا

خداروشکر کارتو دادن دستم وگرنه موجودیش زیاد باید خودم کاسه گدایی پهن می کردم

من خودم اون پولو بیشتر می خواستم واسه سیسمونی بچه کنار گذاشتماگه می گفت کمک می خواست شاید ۵۰۰ می داد ...

وقتی پول رو نیاز دارید نمیدادین شما وقتی خودت نیاز داری نباید فدای دیگران کنی وقتی صدقه لازمه که شما پولو لازم نداشته باشی

خداروشکر کارتو دادن دستم وگرنه موجودیش زیاد باید خودم کاسه گدایی پهن می کردم

حالام میشه شکایت کنی 

چه دوره ایی شده 

اگه میشه دنبالش بگیر یکی باید جلو ای لاشخور بازیا بگیره 

نمیشه دلت برای کسی هم بسوزه😒

https://www.karzar.net/222299 لینک کارزار #نه_به_سازمان_ملی_مهاجرت. در این سازمان که بر ضرر ایران و کوچیک کردن شخصیت و زن ایرانیه لطفاامضا کنید                 کارزار خروج افغانی هارو امضا کنید.. این کارزار رو وکیل ندا شمس راه انداختن که بارها توسط افغانی ها تهدید به مرگ شدن... افغانی نه ریپ بزنه نه داخل تاپیک هام شرکت کنه عزت نفس داشته باشید و برید کشورتون. اخراج فوری افغانی. هرکس هم با اخراج افغانی مخالفه وطن فروشه.. برای خروج افغانی ها صلوات... فکر آینده خودتون و بچه هاتون باشید... برای مادر صبور زمین ایران✨🌼