2777
2789
عنوان

بچه ها همزادم عاشق یکی شده منو اذیت میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 488 بازدید | 52 پست
برای منم مثل شما بود شبا اذیت می شدم به حدی رسیده بود که احساس می کردم باهام رابطه برقرار می کنه

این جن عاشق بوده یا جن فاسد گلم

لطفا هر کی امضامو میبینه برای حاجتروایی منم یک صلوات بفرسته🥲🌹مرسی بابت قلب مهربونتون🥰

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

گلم اینا همش به خاطره دعاهایی که توخونه زندگی می ریارن می یاد

خدا نگذره از این ادما که این کارارو میکنن 

منم پدر شوهرم گفت دعا گرفتم جدا شید ولی شما بهتر شدید 

یه بارم گفت به شوهرم دعا گرفتم زنت بمیره

یه عمه ام دارم دعا برا همه میگیره 

اینارو خدا به حق علی روی خوش نشونشون نده

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

تو خواب باهات کارداشت؟ازکجا فهمیدی واقعی هس؟

از بچگی همین طور بودم .از نو جوانی.قلقلکم میدادن.موهامو میکشیدم .تو گوشم حرف میزدن .رابطه ام داشتن گاهی .رو لحاف و تختم میپریدن .صبح که بیدار میشدم پاهام گاهی کبود بود و خسته و داغون بودم .

از بچگی همین طور بودم .از نو جوانی.قلقلکم میدادن.موهامو میکشیدم .تو گوشم حرف میزدن .رابطه ام داشتن گ ...

حس میکردی رابطع داشتنش رو ؟

من ی بار تووقیافه خواهرم دیدم بغلش کردم بوسش کردم ی لحظه ب خودم اومدم دبدم اصلا خواهرم نیس اینجا

خدا نگذره از این ادما که این کارارو میکنن منم پدر شوهرم گفت دعا گرفتم جدا شید ولی شما بهتر شدید یه ب ...

انشالله برای منم دعا گرفته بودن من اعتقادی به دعا اینا ندارم یه خانم برام دفع همزاد زد بهش گفتم من به دعا اعتقاد ندارم تاحالا پیش دعانویس نرفتم گفت کسی آورده توخونت

اگه چیزی ناخواسته ازطرف من اذیتتون کرد من معذرت می خوام