2777
2789

من ۱۵ هفتمه داخل انتی سرویکس ۳۵ بود

الان شده ۳۰واینکه جفتم سر راهی پارشیال پرویا هست

دکترم شنبه میاد پیش دکتر دیگه رفتم اصلا گف خوبه فقط چیز سنگین بلند نکن پله نرو رابطه نداشته باشه دارو نداد

من دارم دق میکنم 

تجربه دارید خودم فعلا استراحت دادم کاری نمیکنم 

بنظرتون با وجود جفت پایین میشه سرکلاژ کنن اتفاقی نمیوفتع خواهشا میکنم تجربه خودتون دیگران دارید بگید دعاتون میکنم 

فقط 8 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خون ریزی ندارم گلم

درموردجفت پایینم گفتم میدونم چیه خودمم بودم

عزیزان من باردارنیستم تاپیکام فقط براآگاهی دادن به ماماناهستش دیگه انقدپرسیدین گفتم اینجابنویسم براتون

۳۰ که خوبه باید استراحت کنی،که جقت بره بالاتر

خب همینجور داره کم میشه ۱۲ هفته ۳۵ ۱۵ هفته ۳۰ میترسم همینجور تا اخر بارداری بره پایین 

گفتم سرکلاژ کنم راحت

فقط 8 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

گلم استراحت کن استرسو از خودت دور کن انشالله که اینم میگذره 🌹 من nt دادم گفتن جفت یکم پایینه و سرویکس ۳۳..بعد ۵ روز افتادم ب خونریزی و لخته دیدم سونو گفت هماتومه و ۲۰ درصد ساک گرفته دقیقا هم زیر ساک بارداریم پهنه هماتومم!

دکترم شیافمو از یکی به دوتا تبدیل کرد هر ۱۲ ساعت یکی...ی سرم رینگر اگه اشتباه نکنم هم بهم داد برا اینکه آب بدنم و دور نی نی کم نشه... هفته ۱۵ سونو سرویکسم ۳۴ شد اما همچنان هماتوم دارم و جفتم پایینه...لکه بینی قهوه ای هم دارم الان حدود دو هفته س..آمپول پروژسترون نوشت روزی یکی و دوباره سرم...

استراحت باشی خودش به امید خدا برطرف میشه..جفت از هفته ۱۷ تا ۲۰ خودشو خیلی سریعتر می‌کشه بالا چون رحم بزرگ میشه می‌ره بالا

«💌خدایا شکرت❤️»¹⁴⁰³-¹²-¹⁶ بالاخره بعد ³ سال بی‌بی‌چکم مثبت+شد🌹خدایآ تو چقدر مهربونی،بهترین عیدیه عُمرمو ازت گرفتم خودت تا آخر مواظبش باش تا بیاد بغلم و بشه نور چشم من و باباییش🌹❤️»📮«¹⁴⁰⁴-¹-⁵صدای قلب کوچولو و مهربونتو شنیدم مادر الهی شکر برای اون ⁵ثانیه ،الهی قسمت منتظرآ🤲🏻🥲❤️»..¹⁴⁰⁴-²-⁶ برای اولین بار دست و پای کوچولوتو ،صورت و بدنتو دیدم❤️..¹⁴⁰⁴-²-¹⁰جیگرگوشه م امروز مامان بابا رو خیلی ترسوندی..¹⁴⁰⁴-³-¹⁷(آنومالی)دنیامون آبی شد الهی شکر که سالم و سلامتی💙پسرم لحظه شماری میکنیم برای بغل کردنت🫂..¹⁴⁰⁴ـ⁵ـ¹ عشقِ مامان،چقدر هر روز که بزرگ تر میشی و لگد‌های قوی تر میزنی با وجود درداش ذوقتو دارم 🥺💙 خدارو هزاران بار شاکرم بخاطر وجودت ²⁴هفته‌و⁴روزه مهمونه دلمی مامان🤲🏻⁸آبان¹⁴⁰⁴ منتظرتم مامانی بیای و به سلامتی به اندازه ⁹ ماه دلتنگیام بغلت بگیرم و لذت ببرم از نگاه کردن تو چشمای نازت👶🏻