2777
2789

اسماشونو بگو یادم نمیاد

۱.هیچکی از سیل خوشش نمیاد ؛ ولی همه از نم بارون خوششون میاد پس هیچوقت صدتو برای کسی نزار ✨️ ۲. همه کسانی که به شما نزدیک میشوند شمارا دوست ندارند، بعضی‌ها نمیتوانند از دور شلیک کنند ✨️۳. ‏زنه ارايش ميكنه ميگيد خرابه ؛ زنه ميخنده ميگيد جلفه ؛ زنه تحصيلاتشو ادامه ميده ميگيد حتما كسي نگرفتش ؛ زنه عصباني ميشه ميگيد عادتی ؟ ؛ زنه ساده و بدون ارايشه ميگين به خودش نميرسه ؛ يكي تصادف ميكنه ميگيد رانندش حتما زنه ؛ ميخواي به يه مرد فحش بدي همه فحشا برميگرده به خواهر و مادرش ؛ چتونه؟! ○ هربژی کرد ❤️‍🔥

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جناس کنایه تضمین و استعاره

جناس که بر دو نوعه. یا تام یا ناقص. که معمولا سال دهم جناس ناقص مورد پرسش قرار میگیره. بر چند نوع هم هست و تشخیصش خیلی راحته. دوتا کلمه یا توی یه حرف یا حرکت باهم اختلاف دارن یا نسبت به هم یه حرف کم و زیاد دارن

مثلا مار و نار

یا کُشتی کِشتی

یا سر و سار

البته توی سوالا وقتی میپرسه آرایه شو بنویس جناس خیلی مدنظر نیست چون راحته

برای استعاره و مجاز هم بزن توی گوگل ویدیوهای تدریسشو ببین که کامل درکش کنی. چون استعاره خودش دو نوعه و بحثش خیلی مفصله

به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت‌ همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگر‌مجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱

جناس که بر دو نوعه. یا تام یا ناقص. که معمولا سال دهم جناس ناقص مورد پرسش قرار میگیره. بر چند نوع هم ...

خیلی ممنون 

مجاز هم مثل استعاره است؟

زندگی می‌چرخه عین تاس یه روز حکم می‌کنی یه روز التماس

تشبیه و کنایه هم مال سالای قبله و یه جورایی پایه اس

حس آمیزی هم بود که به معنای امیختن چند تا حس باهمه. حالا یا حواس پنج گانه یا حالت های انتزاعی

مثلا عشق شیرین(عشق یه مفهوم انتزاعیه ولی شیرین جز حواس پنج گانه است. از دیدگاه منطقی عشق طعم نداره ولی اینجا اومده با یه حس دیگه تلفیقش کرده)

به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت‌ همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگر‌مجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱

خیلی ممنون مجاز هم مثل استعاره است؟

استعاره همون مجازه که توی وجودش تشبیه داره

معمولا به استعاره میگن مجاز به علاقه شباهت. یعنی بین دوتا کلمه یه رابطه ای وجود داره. به یه نحوی به هم ربط پیدا میکنن

حالا این ربط یا بخاطر شباهتشونه یا ربطه ظرف و مظروف یا..

تشبیه و کنایه هم مال سالای قبله و یه جورایی پایه اسحس آمیزی هم بود که به معنای امیختن چند تا حس باهم ...

تلفیق کردن مثل همون جریان حسن تعلیل میمونه درسته؟

دلیل آوردن خوب و درست 

تلفیق کردن مثل همون جریان حسن تعلیل میمونه درسته؟دلیل آوردن خوب و درست

نه اصلاااا

حسن تعلیل یه دلیل ادبیه که هیچ پایه و اساس علمی و منطقی نداره مثلا میگی درختان به احترام خدا ایستاده اند

تو حس آمیزی تو میای دوتا حس رو به هم پیوند میزنی تا یه موضوعی رو توصیف کنی. مثلا میگی طرف زبونش خیلی تلخه

نه اصلااااحسن تعلیل یه دلیل ادبیه که هیچ پایه و اساس علمی و منطقی نداره مثلا میگی درختان به احترام خ ...

درسته 

حسن تعلیل مثلا میشه گفت ابر از غم او گریه میکند 

پاسخ : مگر دلیل باریدن ابر غم است 

استعاره چقدر مهمه تو فارسی؟ چند نمره میاد ؟

جزوه ی خوب نداری؟ کاش نگاه نو میخریدی!

کنایه ها معمولا مشخص هستن

یه عبارت کوتاه هست که معنای ظاهر و باطنی داره و خب باید حفظشون کنی استعاره هم نوعی تشبیه هس ولی فرقش چیه تشبیه حداقل دو رکن هست مشبه و مشبه به

ولی استعاره ها یک طرف تشبیه همون مشبه به اومده و مشبه نیست مثلا میگی ماه من جمعه شد و نیامدی از جمله مشخصه ماه من استعاره از امام زمان هست 

امام زمان به ماه تشبیه شده ولی خودش نیومده!

کلیپ ببینی بهتره

رود ذره ای گر ز خاکت به باد، به خون من آن ذره آغشته باد❤️ایرانم❤️خرم آن روز کزین منزل ویران بروم ، راحت جان طلبم وز پی جانان بروم🥲تاریخ انقضای تمام غم های عالم لحظه ی ظهور توست ، یامهدی!   
درسته حسن تعلیل مثلا میشه گفت ابر از غم او گریه میکند پاسخ : مگر دلیل باریدن ابر غم است استعاره چقدر ...

استعاره آرایه اصلی فارسی دهمه

باید کامل یاد بگیری و تقریبا تمام بیت ها استعاره رو دارن

باید دنبال یه رابطه بینشون بگردی. بحثش واقعا مفصله. چون هم مصرحه هست هم مکنیه

جزوه ی خوب نداری؟ کاش نگاه نو میخریدی!کنایه ها معمولا مشخص هستنیه عبارت کوتاه هست که معنای ظاهر و با ...

خیلی ممنون فهمیدم چی شد 

استعاره آرایه اصلی فارسی دهمهباید کامل یاد بگیری و تقریبا تمام بیت ها استعاره رو دارنباید دنبال یه ر ...

درسته