2777
2789

سلام‌شبتون بخیر

من معده م عصبی هست و اسید معده م فوق العاده زیاده

برای من امپرازول ۲۰ که اصلا اثر نداشت  اس امپرازول باز نسبتا بهتره ولی همچنان اکثر اوقات سوزش معده دارم

از لحاظ تغذیه مراعات میکنم ولی استرسم از کودکی به خاطر مشکلاتم بالا بوده، میشه روزی دو تا اس امپرازول استفاده کنم؟ یا پیشنهاد بهتری دارید؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

۴۰ بخور دوزشو ببر بالا یکی صبح یکی شب ولی حتما دوباره برو دکتر

الان مدتیه ۴۰ میخورم درسته از دوز ۲۰ بهتره ولی به نظرم همچنان اسید معده م بالاست

پس مشکلی نداره روزی دو بار مصرف کنم دوز ۴۰ رو؟

بدترین درد دنیاس ...همه دارویی خوردم و مقطعی خوب شدم دوباره وقتی مظطرب شدمو استرس گرفتم همون آش و هم ...

دقیقا خسته شدم‌بخدا

انقدر معده م حساس شده جایی بیرون میرم دیگه روم نمیشه بگم فلان چیز‌ نمیتونم‌بخورم

نسکافه و قهوه رو دورش خط کشیدم غذاهایی مثه آش و کشک بادمجون نهایت در حد دو قاشق

غذاهای تیلیت مثه آب ابگوشت که اصلااا نمیتونم‌ بخورم

معده عصبی همون کولیت عصبی. با روده تحریک پذیر نیست؟

نمیدونم عزیزم

ولی اینو میدونم دکتر گفت هم معده ت مشکل داره هم روده ت

خسته شدم بخدا

خدا خانواده بدو لعنت کنه از بچگی انقدر تو تنش بودم که الان وضعم اینه

نمیدونم عزیزمولی اینو میدونم دکتر گفت هم معده ت مشکل داره هم روده تخسته شدم بخداخدا خانواده بدو لعنت ...

منممم مثل توام گلم روزی ۱۰تا قرص میخورم انگار نه انگار آزمایش و اندو وکولو دادی؟من سی تی اسکن گرفت چیزی نشون نداد گفت عصبیه دردات

شما دکتر رفتی؟چه دارویی مصرف میکنی؟

اره من رودم عصبیه روده تحریک پذیر دارم والا چند ماه میرم دارو های مختلف میخورم انگار نه انگار

موتیدون

دی گس

مبورین

سوپرمینت

یه دارو بود اسمش یادم نیست  پروبیوتیک بود

الپروزلام 

یکم هست یادم نیست باز صبحا میخورم 

منممم مثل توام گلم روزی ۱۰تا قرص میخورم انگار نه انگار آزمایش و اندو وکولو دادی؟من سی تی اسکن گرفت چ ...

از منم عصبیه

وقتایی که استرس دارم قُل قُل اسید معده مو متوجه میشم

من پارسال با روانپزشک هم مشورت کردم و شش ماه دارو خوردم ولی‌بعدش خودم دیگه قط کردم

وقتی مشکلات هنوز پابرجاست دارو و قرص میخواد برات چکار کنه

اره من رودم عصبیه روده تحریک پذیر دارم والا چند ماه میرم دارو های مختلف میخورم انگار نه انگارموتیدون ...

هیییی

پس این طرز فکر که با دارو کامل خوب میشم‌رو نباید داشته باشم

شما چه مدته درگیرید؟