2777
2789
عنوان

چی بزارم روی تله چسبی ک موش گیر بیوفته

| مشاهده متن کامل بحث + 916 بازدید | 106 پست
ما یدونه بود نزدیک ی سال آخرش دیدم رفت زیر یخچال با تله موش های قدیمی گرفتیم توشم هم کباب گذاشتیم ک ...

تله رو زیر یخچال گذاشتی یعنی؟

کابینت ها هم یه جوری آن اصلا راه نداره زیرشونو ببینم😮‍💨😩

لطفا برای عاقبت بخیربم یه صلوات مهمونم کنید ممنون میشم🥺❤🌹درمن چه میگذرد آن زمان ک جهان در حال گذر است..بنظر من پتو کشیدن رو کسی ک خوابه خودش ی روش گفتن دوست دارمه 🥀 ⃟▬▬▭•• اصالت یعنی میتونی خیلی کارها رو بکنی ولی وجدانت اجازه نده..!‌‌‌ ⊰❥ ╭「🌵」:)‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‎‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‍‌‌‎‌‌‎‌‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‎خدایا شکرت بخاطر همه چی چه‌خوبش چه بدش🙏🏻❤️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

پفک بادوم زمینی

پفک گذاشتم اصلا نیومد سمتشون با کلی دستکش و لباس و جوراب و ماسک پفک گذاشتم ک مبادا بوی انسان روش بمونه و نیاد

والا نیومد 

لطفا برای عاقبت بخیربم یه صلوات مهمونم کنید ممنون میشم🥺❤🌹درمن چه میگذرد آن زمان ک جهان در حال گذر است..بنظر من پتو کشیدن رو کسی ک خوابه خودش ی روش گفتن دوست دارمه 🥀 ⃟▬▬▭•• اصالت یعنی میتونی خیلی کارها رو بکنی ولی وجدانت اجازه نده..!‌‌‌ ⊰❥ ╭「🌵」:)‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‎‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‍‌‌‎‌‌‎‌‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‎خدایا شکرت بخاطر همه چی چه‌خوبش چه بدش🙏🏻❤️

پفک و خیار سبز شنیدم جذب بوش میشه

خدا کنه دیگه کلافه شدم چند روزه اومده رفته توی آشپزخونه اصلا ندیدمش فقط یکی دوشی صداهای عجیب جویدن میومد دیدم جلد ماکارونی رو خورده 

تمام وسایلمو انداختم بیرون با وایتکس و شوینده های ضد عفونی کننده شستم ک مبادا بهشون خورده باشه 

فقط یه تیکه دمبه‌داغ‌کن یه کم کباب بشه بوش در بیاد بزار رو چسب به ساعت نمی‌کشه گیر میفته

خدا کنه🥺

پفک گذاشتم اصلا نیومد سمتشون با کلی دستکش و لباس و جوراب و ماسک پفک گذاشتم ک مبادا بوی انسان روش بمو ...

خود چسبم باید با دستکش بزارید

بادوم زمینی رو امتحان کن

انشاءالله به همه خواسته هاتون برسید