2777
2789
عنوان

پدرم حالش خوب نیس😭😭

136 بازدید | 19 پست

خانما پدرم چند وقت پیش یهو بی دلیل سرش گیج میرا میوفته سرش میخوره به میز بعدا بخیه میزنن و اینا 

امروز دوباره حالش بد شد افتاد   نمیتونست حرف بزنه راه بره بالا آورد چندبار  داداشم آوردش بیمارستان و اینا اسکن گرفتن چیزی مشخص نشده 

احتمال داره تومور داشته باشه🥲

یا اینکه مایع میانی گوشش به هم خورده باشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینو پیش  متخصص ببرید  حتما  ایشالا چیزی نی

برای رسیدن به هدفهاتوند فقط  فقط روی پاهای خودتون  وایسید چون.باپآهای.دیگران.نمیتونید.راه.برید .تلاش.کنید.حتما.بهش.میرسید.مطمین.باشید.چون من این کارو کردم 

عزیزم احتمال داره ک مایع میانی گوششون تکون خورده باشه،چون علائمش همیناست ک گفتی ،بره دکتربهش دارو میدن واینکه بایداستراحت کنه تاخوب کنه،ان شالله خدابهش سلامتی بده😍😍

عزیزدلم انشالله که چیزی نیست بلا دوره .. 

من خیلی اطلاعات ندارم اما قبلا خواهر شوهرم اینطوری شده بود دکتر گفته بود از گوشش هست 

بعدشم خوب شد 

انشاالله که سلامتیشون رو سریعا به دست میارن 

پدر شوهر من پارسال چند بار سرش گیج رفت و زمین افتاد و یکبار هم سرش چند تا بخیه زدند. از سر تا پایش چاکپ کردند به خدا از ام آر ای مغز تا آندوسکوپی کولونوسکوپی و قلب و خون و مایع گوش میانی ولی آخرش بعد چندین ماه فهمیدند که یکی از داروهای باعث این میشد و اون دارو رو قطع کردند. خواهرم هم همین مشکل سرگیجه رو داشت برا اون مایع گوش میانی بود. خواهر منم چند باری زمین افتاده بود

ایشالله که حالشون خوب میشه

تو این مواقع مامانم خیلی انرزی های مثبت میفرسته مثلا یه برگه و خودکار بردار بنویس پدرم من در سلامت کامله یا از این حور جیزا یا برو پیش پدرت و اینارو بگو فقط اینکه با فعل منفی نباشه یعنی نکو پدرم مریض نیست چون کائنات و مغز انسان نه رو قبول نمیکنن شاید مسخره بهنظر بیاد ولی واقعا جوابه